Tyxo.bg counter
Любовни тайни
Скорпион сексуалност

Вашата сексуалност е много дълбока и чувствена. Управлявани сте от Марс и Плутон и сте смесили в себе си страстта да разкриете мистерията около живота и смъртта. Вашите емоции са силни и интуицията ви рядко ви подвежда. Представителите на зодия Скорпион са много сексуално динамични, но могат да бъдат и много мистериозни. Винаги трябва да достигнат до същината на всичко. Сексуалната активност ви се отдава по природа.

Скорпион сексуалност
 
Везни сексуалност

Представителите на зодия Везни имат много отговорна и обърната към околните сексуалност. Везните винаги се опитват да задоволят партньора си, но много често се оглеждат за някой по- подходящ.
Този зодиакален знак се управлява от Венера, богинята на красотата и любовниците, с което придава добрия вкус на везните към избирането на партньори. Те мъдро избират, с кого да си легнат, а не се впускат в първата попаднала авантюра. На моменти са много нарцистични и обичат да бъдат лъскателствата. Вашето его е много важно и задължително трябва да бъде помпано постоянно. Не харесвате нещата, които не ви представят в най- добрата ви светлина.

Везни сексуалност
 
Дева сексуалност

Сексуалността на представителите на зодия Дева е много деликатна и претенциозна. Пътят към сърцето ви задължително минава през главата, тъй като вие оценявате интелектуално хората. Понякога сте склонни да сте прекалено консервативни и твърдоглави, що се отнася до връзки още повече, когато е замесен и секс. Много лесно ставате цинични.

Дева сексуалност
 
Лъв сексуалност

Сексуалността на представителите на зодия Лъв е много силна. Огънят на слънцето управлява вашата природа, така че цялата ви същност е динамична и атрактивна за другите. Няма пряк път обаче към вашата топлина. Всеки желаещ трябва да мине през редица изпитания преди да му се отдадете.

Лъв сексуалност
 
Рак сексуалност

Вашата сексуалност е много дълбока, много сте чувствителни и често изграждате стена около сърцето си да не бъде нарано. Често хората се опитват да злоупотребяват без да разбират, колко раними и чувствителни души носите. Управлявани сте от Луната и можете да бъдете много сексуално креативни, когато чувствате сигурност. Обичате разнообразието, но не обичате да правите първата крачка. Вашата сексуалност е директно насочена към задоволяването на другия. Понякога сте склонни да направите всичко само за да угодите.

Рак сексуалност
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 15

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68