Tyxo.bg counter
Любовни тайни
Близнаци сексуалност

Близнаци вашата сексуалност е, как да кажем малко непостоянна. Вие сте топли и студени. Обичате предизвикателствата и интригата, често поемата рискове свързани в моментното ви желание. Представителите на зодията правят всичко, за да избегнат скуката. Управлявани са от Меркурий, богът на крадците и мошениците. Вие сте далеч от правдни и често се забърквате в много сложни ситуации водени от нагона си.

Близнаци сексуалност
 
Телец сексуалност

Вашата сексуалност е силна и дълбока, въпреки че не е непременно страсна на повърхността. Телците са малко консервативни що се отнася до интимността и предпочитат уютна връзка, подкрепена с приятна храна и много вино. Те се управляват от Венера, богинята на красотата и желанието. Много са красиви и имат нужда да задоволяват.Това ги прави много желани партньори за солидна, здрава и дълга връзка.

Телец сексуалност
 
Овен сексуалност

Представителите на зодия Овен са много горещи и чувствени. Загрявате се като червена точка на тиган и експлодирате кълбо от пламъци и искри. Обичате нестандартните неща и не се страхувате да преследвате това, което искате.

Овен сексуалност
 
Ерос Риби

Ерос в Риби е като хамелеон. Тези партньори са много адаптивни към своите половинки. Това не значи, че нямат собствени сексуални предпочитания или пози, към които са силно пристрастни. Въпреки това рибите умело успяват да напипат желанието на партньорите си и да го задоволят напълно.

Ерос Риби
 
Ерос Водолей

Ерос Водолей са заинтригувани от необичайното. Обичат да бъдат изненадвани и забавлявани. Батериите им винаги са напълно заредни и са готови за купон в леглото. Ерос във Водолей обича необичайното и странното. Тези любовници обичат да прекрачват граници.

Ерос Водолей
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 15

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68