Tyxo.bg counter
Любовни тайни
Ерос Козирог

Ерос в Козирог е много чувствени и земни в сексуалните си желания. Либидото им е силно, но контролирано. Козирог се определя от Сатурн и е знак, който обича да бъде контролиран. Не е задължително обаче той да контролира останалите, а просто самия себе си. Много от козирозите насочват усилията си в постигане на нещо значимо и голямо.

Ерос Козирог
 
Ерос стрелец

Стрелците са много ентусиазирани и буини любовници. За Ерос в Стрелец сексът трябва да е забавен с много емоции, смях и предварителна игра. Понякога те смятат правенето на любов дори за спорт. Може да ви изненадат с много отворено държание, що се отнася до интимността. Сексът е вид игра за тях, а как ще се възприеме подобно държание зависи много от публиката.

Ерос стрелец
 
Ерос Скорпион

Скорпион е една от най- еротичните позиции на Ерос. Тези любовници могат да бъдат много силно пристрастени към тръпката от опознаването на човек вътрешно и външно. Те са напълно завладяни от силата на любовта и секса. Енергията е много важна за тях. Те не само искат тялото на партньора си, но и част от душата му всеки път, когато правят любов.

Ерос Скорпион
 
Ерос Везни

Това е най- често флиртуващият и очарователен знак на Ерос. Везните имат сериозно отношение към секса и се стремят към равенство между партньорите. Любовниците с Еров във Везни често забравят собствените си сексуални нужди, защото са фокусирани върху тези на партньора. Комуникацията и разговорите са секси за тези любовници.

Ерос Везни
 
Ерос Дева

Интелект и земност са комбинирани в Ерос Дева. Тези любовници са чувствени, особено когато не мислят прекалено много. Заради склонността си да мислят и анализират девите, могат да бъдат малко дразнещи понякога. Въпреки това знаят, как да получат и да доставят наслада в любовта. Пресичането на мислите и съзнанията на партньорите е много важно за тях. Някак си бавни любовници са, но са много силно свързани с половинката си и са абсолютно наясно с повечето от функциите на тялото.

Ерос Дева
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 15

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68