Tyxo.bg counter
Любовни тайни
Ерос Лъв

Фантазиите на Ерос в Лъв често се въртят около желанието на партньора им. Тези любовници са обсебени от мисълта, какво партньорът смята за тях. Отделят голямо внимание на авторитарното държание и често обичат да флиртуват. За тяхно нещастие в мното от случайте остават заслепени от увлечението си. Въпреки всичко са много лоялни. Ерос в Лъв живее за любовта и привличанет.

Ерос Лъв
 
Ерос Рак

Ерос в Рак се нуждае от наливане на емоции и възпитание в сексуалния акт. Когато имат критична оценка за самите сбе си, тези любовници може да използват други сексуални обекти. Това може да се случи като логична реакция породена от страх от отхвърляне. Раците обичат хубавите гърди и те много ги възбуждат. Други пък може да бъдат привлечени от идеята за доминацията. Един от двамата партньори трябва да доминира над другия.

Ерос Рак
 
Ерос Близнаци

Ерос Близнаци са много любопитни, що се отнася до секс и винаги са много заинтересовани. Обичат да се образоват в тази насока и често се възбуждат от думи или четене на еротични книги. Понякога близнаците обичат да пращат любовни писма на половинките си. Обичат също така да четат еротика.

Ерос Близнаци
 
Ерос Телец

Ерос в Телец е символ на много чувствителни любовници, които искат да притежават партньорите си. Сексуалната собственост е често срещана при тези любовници. За разлика от Овена обаче ерос в телец не приемат състезанието за възбуждащо. В някои неща телците могат да бъдат много примитивни, що се отнася до сексуални желания.

Ерос Телец
 
Ерос Овен

Тези хора се доверяват на инстинктите си и много бързо се заслепяват. Техните сексуални привличания се очертават бързо и те се отдават на моментните си желания. Като любовници може да изглеждат малко особени за останалите, просто защото тяхната страст се покачва и спада много бързо. Не са много емоционални в сексуалните си взаимоотношения, но докато има чувства са много страстни.

Ерос Овен
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 15

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68