Tyxo.bg counter
Любовни тайни
Ерос

Астероидът Ерос може да хвърли малко светлина върху някои от нашите еротични желания. В митологията Ерос е бил бог на любовта и сексуалното желание. Той е бил смятан за неустоим. В римската митология Ерос е познат като Купидон. В гръцкото изкуство Ерос е изобразяван като крилат младенец, който бил много красив, но често очите му били покрити, за да символизира любовното заслепяване.

Ерос
 
Риби- любовни тайни

Рибите имат много фин подход към флиртовете и секса. Тези любовници ас много отворени и обичат да изразяват силно своите чувства навсякъде и по всяко време. Обичат да задоволяват. От време на време могат да бъдат много романтични, но често са като хамелеони. Трудно е да ги характеризираш към някои определен вид поведение. Едната вечер може да говорят много, а на другата просто да мълчат и да гледат в една точка.

Риби- любовни тайни
 
Водолей- любовни тайни

Когато Венера или Марс са във Водолей любовния живот е на принципа "взимаш или не". Представителите на зодията нямат слава на много нежни любовници, въпреки че те имат друго виждане за нещата. Поне на теория те са много свободомислещи. Водолейте са много схватливи и бързо се учат на нови неща. Те обичат нестандартните неща като телефонната или кибер любовта.

Водолей- любовни тайни
 
Козирог- любовни тайни

Представителите на зодия Козирог обичат сексът да е възможно най- опростен и първичен. Те имат славата на добри любовници, които обичат да имат по- опитен партньор. Обичат силни и енергични любовници, които излъчват увереност и знаят, какво правят. Козирогът е земен знак и това показва начина, по които представителите на зодията правят любов.

Козирог- любовни тайни
 
Стрелец- любовни тайни

За стелците сексът е като спорт. Тези любовници са директни с желанията и нуждите си. Имат почти невинна откровеност за тях и обичат да се забавляват в леглото. Смехът и неприличното държание са добри афродизиаци за стрелците. Всъщност представителите на зодиакалния знак са много егоистични и ако не са в подходящо настроение ще ви го покажат без притеснение.

Стрелец- любовни тайни
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 15

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68