Tyxo.bg counter
Любовни тайни
Опознайте любимия по рисунка - 4

Любимият ви рисува телевизор, хладилник, печка или друга битова техника – той е прагматик. Няма да ви подари цветя, плюшена играчка, но може да ви донесе най-скъпия миксер и да е много горд, че ще облекчи труда ви. Ако не можете да оцените подаръка му, толкова по-зле за вас – така си мисли този човек. На такъв човек можете да разчитате при делови задачи, но не очаквайте да измисли нещо забавно или романтично. Това си е ваша задача, ако ви се иска романтика.

Опознайте любимия по рисунка - 4 - продължава
 
Опознайте любимия по рисунка - 3

Важни са не само цветовете, а и фигурите, които рисува любимият ви мъж. Разчетете посланието, което отправят те.

Ако рисува сърца, любимият ви човек е в романтично настроение. На него може би му харесва това, че го изпитвате, доволен е, че е обект на вниманието ви, и постига вътрешен мир, рисувайки символа на любовта. Всичко е добре, ако не е избрал черния цвят за рисуване на сърцата. Това означава, че скоро може да ви напусне.

Опознайте любимия по рисунка - 3 - продължава
 
Опознайте любимия по рисунка - 2

Преобладава зеленият цвят – любимият ви се чувства, поне в момента, спокоен, вярва във вашата любов. Той смята, че вие му отговаряте със същите чувства, и е доволен. Само не забравяйте да му засвидетелствате любовта си с внимание, ласки, мили думи. Ако пропуснете тези знаци, той може бързо да се промени и да започне да се съмнява. Хората, които предпочитат зеления цвят, се нуждаят от признание както в любовта, така и в службата. Те не винаги се стремят към лидерство, но им е нужно да бъдат оценявани.

Опознайте любимия по рисунка - 2 - продължава
 
Опознайте любимия по рисунка

Вие сте една влюбена жена, но ви се струва, че не познавате достатъчно любимия си човек и все нещо ви убягва. Накарайте го да рисува. Ако искате да проникнете в подсъзнанието му, оставете го спокойно да рисува каквото иска и не го притеснявайте, надничайки през рамото му. Направете му например кафе или нещо друго, което той пожелае. След поне 15 минути разгледайте внимателно рисунката – има какво да научите. Обърнете внимание на цветовата гама, която е предпочел.

Ако преобладава червеният цвят, вашият любим е страстно влюбен, мечтае да изживее великолепни моменти с вас. Само че, ако вие сте го накарали насила да рисува, червеният цвят може да е израз на стаена агресия, на гняв, че го занимавате с нещо против волята му.
Така че помислете и по въпроса с удоволствие или с досада той изпълни молбата ви.

Опознайте любимия по рисунка - продължава
 
Риби любовна връзка

Рибите са много чувствителни и интуитивни. Те имат обичат да чувстват, че имат нужда от тях. Представителите на зодията имат развито въображение, но се страхуват от отхвърляне. Рибите търсят чувствителен и добър дъховен партньор, но могат и да бъдат зашеметени от външната красота на дадена персона.

Риби любовна връзка
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 2 of 15

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68