Tyxo.bg counter
Водолей Хороскоп
Хороскоп - 20 януари

Овен – 21.03 до 20.04
Задоволете се днес да изпълнявате само най-важните си задължения. Не е ден за инициативи. Не се натоварвайте да водите битки и да доказвате правотата си, времето ще я докаже. Пазете се от финансови измами, не подписвайте договори. Има голяма вероятност вечерта да се почувствате много изморени и да станете раздразнителни. Болки в ставите ще ви подскажат, че е нужно да се погрижите за здравето си.

Телец – 21.04 до 21.05
Не се претоварвайте в този ден с физическа дейност сутринта. Опитайте се да разпределите задачите си така, че след 15.00 да бъдете по-слабо ангажирани с умствени дейности, тъй като ще ви е трудно да мислите задълбочено. Ще се чувствате изморени и леко отпаднали. Постарайте се днес да не общувате с хора, които явно търсят конфронтация. Нервното напрежение ще ви дойде малко повече, ако се наложи да убеждавате някого в явни истини.

Хороскоп - 20 януари - продължава
 
Водолей - 2016

На представителите на зодия Водолей настъпващата 2016 ще даде възможност да се изявят много творчески и да постигнат значителни резултати в делови план, а в интимната сфера да преживеят вълнуващи мигове, които да оставят трайни следи през целия им живот. Още в началото на годината Водолеите ще се почувстват успокоени, ще забравят тревогите си и ще бъдат като преродени. Те като че ли ще погледнат с нови очи света и бързо ще намират много интересни и творчески решения за всяка ситуация.

 

 

Водолей - 2016 - продължава
 


Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68