Tyxo.bg counter
Любовен хороскоп
Риби - любовен хороскоп за 2016

В личния живот на Рибите през 2016 година могат да се очакват щастливи промени, ако те престанат да се притесняват безсмислено, а се научат да се възползват от благоприятните ситуации.

Риби - любовен хороскоп за 2016 - продължава
 
Водолей - любовен хороскоп за 2016

В любовния живот на Водолеите през 2016 се очертават много интересни неща, но семейните категорично трябва да  избягват извънбрачните връзки.  Те вероятно ще са забавни и ще носят много емоции, но има риск да станат публично достояние и причина за раздяла с постоянния партньор.

Водолей - любовен хороскоп за 2016 - продължава
 
Козирог - любовен хороскоп за 2016

В личен план през 2016 година Козирозите трябва да се научат да владеят гнева си, да не действат стихийно и да преценяват точно отношенията си с любимия човек. Ще има много щастливи мигове, ако представителите на знака съумеят да сдържат ревността и често проявявания стремеж да обсебват любимия човек. Тези прояви са губещи, тъй като дразнят партньора, а и представителите на знака често стават груби и заядливи, когато ги обхване собственическо чувство.

Козирог - любовен хороскоп за 2016 - продължава
 
Стрелец - любовен хороскоп за 2016

В личен план представителите на знака Стрелец няма да бъдат много облагодетелствани, но нещата са малко различни по отношение на необвързаните и семейните. Семейните ще трябва да са много внимателни по отношение на извънбрачни връзки. Съществува вероятност от непочтени домогвания от страна на противоположния пол.

Стрелец - любовен хороскоп за 2016 - продължава
 
Скорпион - любовен хороскоп за 2016

В личен план представителите на знака Скорпион ще преживеят силна и интересна година. Много романтични мигове, някои по-сериозни познанства могат да прераснат и в по-трайни съюзи. Въобще емоционалната енергия на хората от този знак ще е силна и те лесно ще очароват представителите на противоположния пол.

Скорпион - любовен хороскоп за 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 12

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68