Tyxo.bg counter
Любовен хороскоп
Телец - любовен хороскоп за 2016

През 2016 година представителите на знака Телец ще бъдат твърде ангажирани с  работа и мнозина от тях ще си мислят, че периодът не е време за любов. Но както е известно за любовта прегради няма и на Телците ще им се наложи да повярват в тази народна мъдрост.
През годината им предстоят нови запознанства, бързи флиртове, по-дълги авантюри и достатъчно сериозна връзка, за чието опазване трябва да се погрижат, особено ако са самотни. Най-точно казано около тях винаги ще има присъствие от противоположния пол. Нещо повече - дори в съзнанието на Телеца да няма мисъл, че някои приятелски отношения могат да прераснат в любовни, това ще се случва.


Телец - любовен хороскоп за 2016 - продължава
 
Овен - любовен хороскоп за 2016

През 2016 година на вас, представители на зодия Овен, ще ви върви в работата и в деловите отношения, но в любовта направо ще бъдете истински щастливци. Буквално ще бъдете неустоими с обаянието си.
Предстоят ви нови запознанства, ще създадете не една любовна връзка, като това важи дори за обвързаните. По тази причина е нужно да се контролирате, тъй като силните емоции могат да ви доставят не само радости. Безразборните връзки не са желателни, а иначе няма нищо лошо да омагьосвате противоположния пол с чара си.

 

Овен - любовен хороскоп за 2016 - продължава
 
Как да отпразнувате Св. Валентин – Риби

Трябва да преодолеете капризите си и на този ден да се съобразявате преди всичко с любимия си човек. Неговото щастие ще направи и вас доволни и щастливи. Не е много трудно, все пак опитайте. Обсъдете заедно къде и как да прекарате празника, но ако възникне спор, отстъпете.
Добре ще е да сте в спокойна и много уютна атмосфера, да има около вас малко хора, да не е много шумно.

Как да отпразнувате Св. Валентин – Риби - продължава
 
Как да отпразнувате Св. Валентин – Водолей

За вас ще е по-добре да не правите предварителни планове. Където ви понесе съдбата, там прекарайте празника. Може да се окаже, че романтиката ви очаква на най-неподозирано място. Следвайте интуицията и желанията си.

Как да отпразнувате Св. Валентин – Водолей - продължава
 
Как да отпразнувате Св. Валентин – Козирог

Излезте от черупката си и направете нещо интересно на този ден. Оставете чувствата да ви ръководят, не се движете по някакви отдавна измислени планове. Малко авантюризъм ще ви се отрази добре.
Обмислете с какъв подарък да зарадвате любимия човек. Не търсете нещо полезно, а нещо впечатляващо, което въобще не означава скъпо.

Как да отпразнувате Св. Валентин – Козирог - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 3 of 12

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68