Tyxo.bg counter
Любовен хороскоп
Как да отпразнувате Св. Валентин – Стрелец

За вас ще бъде най-добре да пътувате с любимия човек до някое романтично кътче. Това ще ви зареди с отлично настроение, а ако мястото е ново за вас, можете да изживеете цяло приключение. Ако успеете да си вземете 2-3 дена отпуск, просто ще осъществите идеалния вариант.
Ако останете в домашна обстановка, не канете чужди хора, или поне такива, които ще ви се наложи да търпите заради капризите им.

Как да отпразнувате Св. Валентин – Стрелец
 
Как да отпразнувате Св. Валентин – Скорпион

За вас ще е добре да направите нещо по-нетрадиционно – идете на цирк, на маскен бал, в планината на хижа. Така ще избягате от скучното ежедневие и ще се почувствате малко по-различно от обикновено.
Ако останете в дома си, опитайте се да създадете обстановка, в която да вложите мистичен елемент. Създайте някакъв елемент на изненада, изберете интересни съдове за трапезата, свещи, екзотични цветя. Подберете нежна музика, не трябва да е много шумно около вас.

Как да отпразнувате Св. Валентин – Скорпион - продължава
 
Как да отпразнувате Св. Валентин – Везни

Сутринта станете малко по-рано от обичайното – иначе можете да закъснеете за работа. Това е шега, разбира се, но наистина ще ви е нужно малко повече време, ако искате да се появите в пълния си чар на работното място, а наистина трябва да излъчвате красота и щастие. Това ще ви осигури едно отлично самочувствие и до вечерта нищо няма да успее да развали настроението ви.
Вечерта ще е добре да сте извън дома си. И колкото повече хора има около вас, толкова по-добре ще се чувствате. Може началото на вечерта да ви се стори малко досадно, но ще се убедите, че изборът на шумно и весело място си е струвал.

Как да отпразнувате Св. Валентин – Везни - продължава
 
Как да отпразнувате Св. Валентин – Дева

Както винаги, за вас ще е нужна една спокойна и елегантна обстановка, в която да се уедините с любимия човек. Не е задължително да оставате в дома си на този празник, но трябва да изберете заведение, където да имате свое кътче, за да усетите духовната близост с партньора си.
Препоръчваме ви преди да отидете в заведението, да направите кратка разходка, да посетите картинна галерия, изложба на сувенири – това ще създаде близост между вас.

Как да отпразнувате Св. Валентин – Дева - продължава
 
Как да отпразнувате Св. Валентин – Лъв

Много важно е за вас ще бъде наистина да се чувствате в центъра на вниманието. Вие трябва да се изявите на този ден, да получите комплименти и да се радвате на чуждото възхищение.
Погрижете се за външния си вид, позволете си някои по-смели решения в избора на прическа, на тоалет. Предварително посетете масажист, козметик - нужен ви е великолепен външен вид.
Добре ще е да прекарате вечерта на публично място – не много шумно, но достатъчно изискано.

Как да отпразнувате Св. Валентин – Лъв - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 4 of 12

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68