Tyxo.bg counter
Любовен хороскоп
Как да отпразнувате Св. Валентин – Рак

Още от сутринта се погрижете да не се ядосвате за нищо и да не обръщате внимание на дребни неща, които могат да ви развалят настроението. За вас в този ден ще е важно спокойствието. Обърнете внимание на външния си вид - не са нужни скъпи дрехи, а отпочинал свеж вид и усмивка.
Може би най-добрият вариант за вечерта ще бъде интимна вечеря в дома. Уединението ще ви донесе добро настроение, ако се погрижите около вас атмосферата да бъде романтична. Нека на масата има изискани ястия, хубаво вино; малко, но  впечатляващи сладкиши и плодове.

Как да отпразнувате Св. Валентин – Рак - продължава
 
Как да отпразнувате Св. Валентин – Близнаци

Тъй като на този ден ще сте с много силна енергия и ще се стремите към нови преживявания, е добре да пътувате. Това ще ви направи много щастливи. Ако работното ви време не позволява по-дълго пътешествие, поне вечерта се погрижете да напуснете селището, в което живеете, и да направите кратко пътуване до близко заведение, хижа в планината, друг град. Най-добре ще ви се отрази разнообразието от ежедневието, нещо ново, атрактивно. Избягвайте обаче шумни компании, по-добре ще е да сте само с любимия или с тесен приятелски кръг.

Как да отпразнувате Св. Валентин – Близнаци - продължава
 
Как да отпразнувате Св. Валентин – Телец

За вас ще е добре да заложите на изисканото – тоалета ви, избора на заведение, букет, подарък. Можете да предложите на любимия човек посещение на спектакъл, а след това вечеря в малък, но уютен ресторант. Не залагайте на шумното и пищното, вие самите няма да се чувствате добре, а това може да опропасти вечерта. Не е нужно дори да харчите много пари, важно е да създадете приятна атмосфера.

Как да отпразнувате Св. Валентин – Телец - продължава
 
Как да отпразнувате Св. Валентин – Овен

Още рано сутринта трябва да се погрижите за външния си вид. Измислете нещо оригинално. Бъдете усмихнати и мили към всички.
Вечерта не оставайте в дома си.  Можете да направите кратко пътешествие с партньора си, да организирате романтична вечер, а може да ви дойде някакво романтично вдъхновение. Разчитайте на интуицията си. Колкото по-приятно изненадате любимия човек, толкова повече ще се радвате на неговата любов.

Как да отпразнувате Св. Валентин – Овен - продължава
 
Жена Риби- Любов

Жената Риби е много женствена и чаровна от пръв поглед. Тя е момичето, по което всеки мъж би си паднал. Много е ранима, много различна от модерната и либерална жена днес. Тя иска мъжът до нея да я пази от големия, лош свят. Жената риби се крие зад мъжа си, но и ги подкрепя във всеки един момент. Никога няма да се опитва да е доминираща във връзката, но обича малките жестова като подаване на ръка или отваряне на вратата.

Жена Риби- Любов
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 5 of 12

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68