Tyxo.bg counter
Любовен хороскоп
Жена Водолей- Любов

Нелогичност, непостоянство и често объркване описват най- добре характера на жената Водолей. Същите неща важат и за любовния и живот. Тя е много лоялна, но в същото време не е много емоционална. Когато се обвърже жената козирог оставя вярна, но не се опитвайте да я заслепявате. Оставете я да се наслаждава на свободата си и в замяна, тя ще се върне при вас щом свърши с изследванията си.

Жена Водолей- Любов
 
Жена Козирог- Любов

Много е трудно да се определи точно нравът и характерът на жената козирог. Тя може да бъде секси както на плажа по бански, така и в лаборатория, правейки експериментални изследвания. Те обича сигурността, респектът и авторитетът.
Жената козирог е като козата, която се опитва да стигне до върха на хълма. Без значение от каква позиция започва похода си, дори и с бавно темпо, тя ще успее да постигне целта си. Ще го направи с такъв финес, че дори няма да забележите.

Жена Козирог- Любов
 
Жена Стрелец- Любов

На жената стрелец често и липсва тактичност и искрените и изказвания могат да ви накарат да избягате още след първата среща. Недейте. След такива думи тя веднага ще замаже положението с нещо чаровно и мило, което няма как да не сгрее душата ви. Веднъж омаян от жена стрелец, вие ще поискате да сте с нея завинаги. Тя е мила, добра, открита и много комуникативна. Нейната прямота идва от това, че тя няма илюзии за света и е здраво стъпила на земята.

Жена Стрелец- Любов
 
Жена Скорпион- Любов

В началото жената скорпион е трудна за опознаване, но тя обича да се среща с хора, които я интригуват. Може да привлечето вниманието и, ако сте мистериозен и силен. Ако сте несигурен, няма да успеете да я задържите дълго. Тя иска да разкрие, що за човек сте всъщност. Жената скорпион е решителна, амбициозна, сексуално уверена и умее да се контролира. Не разкривайте, каквито и да е било тайни, защото тя ще сметне, че ще сте коректни с нея, колкото сте били и в предишните си връзки. Тя предпочита дискретен мъж до себе си, който да не предава доверието и. На първа среща трябва да държите разговора неутрален, но и да е на интересни теми. Разкажете и за постиженията си, гледайте я в очите, за да запазите интереса и.

Жена Скорпион- Любов
 
Жена Везни- Любов

Няма пряк път към сърцето на жена Везни. Тя е подвластна на Венера, което значи, че любовта и романтиката са на преден план за нея. Критериите са високи и не всеки мъж може да ги изпълни. Тя ще отчете малките романтични жестове само на мъж, който я привлича по някакъв начин. Когато ще излизате с жена везни обърнете специално внимание на мястото и дейностите. Не забравяйте, че жената везни обича красотата. Елегантен френски ресторант е предпочитано място. Ако сте намислили нещо на открито, не забравяйте да носите със себе си одеяло, на което тя да седне. Тя се отвращава от вулгарността и насилието.

Жена Везна- Любов
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 12

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68