Tyxo.bg counter
Любовен хороскоп
Жена Дева- Любов

Ако се интересувате от жена Дева ще ви помогне да знаете, че финна птичка може да бъде тя. Нейните природни форми много лесно могат да ви омаят, но не трябва да прибързвате. Тя подбира по много критерии и това и помага да държи стандартите си високи. Най- важните качества за нея са вътрешна сила, доброта и честност. Тя не понася мързеливи и апатични типове, които нямат морален компас. Понякога може да ви се стори, че жената дева се държи студено. Това е така, защото това и помага да запази чисти тялото и духа си. Нейното тяло е като антена, която привлича сигнали. Тези сигнали и показват дали да продължи напред или да се отдръпне.

Жена Дева- Любов
 
Жена Лъв- Любов

Жената Лъв винаги трябва да е център на внимание и всички очи да са вперени в нея. Тя е мила и винаги поема инициативата, ако някой се нуждае от помощ. Жената лъв има страхотни умения във всичко аспекти. Тя е забавна, но и много чувстивтелна. Има силна воля и желание да постигне много. Най- голямата слабост на жената лъв е, че винаги иска да е център на внимание. Обичат да има фенове и най- добрият начин да ги задоволите е възхвалявате тяхната красота и да ги лъскаете по всякакъв начин.

Жена Лъв- Любов
 
Жена Рак- Любов

Жената Рак може да ви се стори много срамежлива от начало. Страхотни първи среща стават, ако насочите вниманието и в нещо друго като филм, концерт или друга дейност. През това време тя ще се чуди, дали изпитвате нещо към нея. Емоционалната сигурност е много важна за жената рак. Имайте предвид, че тя обича нещата в любовта да стават бавно, винаги иска да е сигурна преди да се впусне в сериозна връзка.

Жена Рак- Любов
 
Жена Близнаци- Любов

На първа среща с жена Близнаци не може да се получи неловко мълчание. Това може да ви прозвучи успокойтелно и да разбие лесно ледовете между вас. Жената близнаци е много умна и често забавна, компанията и е приятна и незатормозяваща. Страхотно е да обикаляш с нея галерии, филмови фестивали, модни шоута и други. Жената близнаци обича новата и необичайното.

Жена Близнаци- Любов
 
Жена Телец- Любов

Жената Телец е под влиянието на Венера и това си личи. Тя обича да е близо до градината си като сладострастник, който обича да пази малките моменти. Затова е важно да направите впечатление на чувствителен човек, който обича да усеща аромата на цветята отново и отново. Тя обича цветята особено ако са още в саксия и могат да бъдат добавени в градината и. Обича природата, имайте това предвид, когато и правите подарък. Добър знак е, ако ви покани на вечеря у тях. Не за каквото повечето мъже си мислят.

Жена Телец- Любов
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 12

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68