Tyxo.bg counter
Любовен хороскоп
Жена Овен- Любов

Жената Овен е уверена и обича сексуалните изживявания и романтиката. Трябва да кажем, че жените овен обичат новостите и се наслаждават на живота, когато са влюбени. Първите срещи са дълги и се отдават изцяло на момента. Жената овен е енергична и често достига собствените си лимити. Страхотни първи срещи с нея стават на активни места, където има физическа активност.

Жена Овен- Любов
 
Риби любовен хороскоп 2011

За необвързани
Искате ли да срещнете добре изглеждаща половинка, която има страхотна визия и остър ум. Може да срещнете няколко през 2011, но когато правилният човек дойде ще усетите, че това е той. През тази година може да срещнете няколко привлекателни и артистични хора. Някои ще ви разочароват, някои ще изчезнат от живота ви много бързо, но има голям шанс да намерите подходящия партньор. Доверете се на инстинктите си, дори и понякога да ви изневеряват. Има причина за това. Правилният човек е някъде там.

Риби любовен хороскоп 2011
 
Водолей любовен хороскоп 2011

За необвързани
Обичате да купонясвате, но всъщност представителите на зодия Водолей са много романтична натура. Въпреки това има много хора, който ви обожават. Вие се чувствате добре, когато до вас има човек, който е любопитен като вас. Представителите на зодия Водолей са интересни личности и привличат много хора около себе си. Отворени сте към нови приятелства, но има време, когато е невъзможно да изберете между две перспективи. За вас е проблем, когато повече от един човек иска да е близък с вас. Как да изберете между две добри опции? Може би има трета опция, която е още по- добра от двете.

Водолей любовен хороскоп 2011
 
Козирог любовен хороскоп 2011

За необвързани
Когато се срещате с някого, представителите на зодия Козирог винаги приемате нещата сериозно. Оглеждате се за партньор до живот, а не за краткотрайни връзки. Уверете се, че сте запазили себе си, докато намерите правилния човек. Предпочитате хора, с които имате много общо, но тази година ще си паднете по някого, с когото нямате никакви общи интереси. Ще намерите този човек за вълнуващ, освежаващ и интересен. Опитайте да го опознаете на по- дълбоко ниво преди да се обвържете в сериозна връзка. Прекалената фриволност може да изсмуче енергията ви и банковата ви сметка.

Козирог любовен хороскоп 2011
 
Стрелец любовен хороскоп 2011

За необвързани
Ако подходящият човек не се появи през 2011, може да сте разочаровани, но това не ви пречи да се наслаждавате на любовните си преживявания. Знаете, че има човек, който ви желае, но още не сте го срещнали. Правилният човек ще се появи в правилния момент.
Обичате да излизате с приятели, но понякога имате нужда да останете на саме със себе си. Ако имате чувство, че се отказвате от чакането на правилния човек, специален човек може да се появи в живота ви. Никога не губете вяра в чувствата си. Продължавайте да търсите. Ще научите много неща по пътя.

Стрелец любовен хороскоп 2011
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 12

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68