Tyxo.bg counter
Любовен хороскоп
Скорпион любовен хороскоп 2011

За необвързани
В романтично отношение 2011 може да е една от най- щастливите години за представителите на зодия Скорпион. Хубави неща ще се случат, ако срещнете нови хора. Самотата ви устройва, но започването на връзка изисква определени усилия.
Планетите са подредени благоприятно за вас. Навън има хора, които желаят да ви срещнат. Това, което може да ви попречи е вродената ви резервираност. Скорпионите са известни със страстта си, но за да намерят правилния човек за връзка, трябва да отделите малко повече време за социалния си живот. Не крийте мислите си. Някои ще поиска да види отвъд границата на това, което показвате пред обществото.

Скорпион любовен хороскоп 2011
 
Дева любовен хороскоп 2011

За необвързани
Когато погледнете в огледалото може би виждате в себе си хиляди недостатъци. Когато имате партньор не забравяйте, че ви гледа и вижда съвършенство. Не позволявайте несигурността да ви попречи да покажете най- доброто от себе си. Обезсърчени ли сте? Привличате лесно добри приятели, защо не идва никой специален? Това ще се случи, когато сте свалили малко гарда и най- малко го очаквате. През 2011 направете живота си хубав заради вас самите. Кой знае, може би пък някой ще се присъедини по пътя.

Дева любовен хороскоп 2011
 
Лъв любовен хороскоп 2011

За необвързани
Представителите на зодия Лъв са наясно, че привличат противоположния, но вие очаквате от самите себе си да сте перфектни. Най- обещаващите партньори не очакват от вас да сте перфектни. Понякога малките недостатъци в човека могат да бъдат пренебрегнати, когато сте общителни и обичащи живота. По този начин е много вероятно да привлечете противоположния пол, отколкото просто да седите и да чакате. Лъвът е царят на животните. Лятото е вашият сезон, а топлите дни на август ще ви вдъхновят. Ако искате да срещнете подходящия човек, лятото е най- подходящото време.

Лъв любовен хороскоп 2011
 
Близнаци любовен хороскоп 2011

За необвързани
Ако искате да се обвържете, 2011 е вашата година и сте на прав път. Запомнете, че вие и вашият бъдещ партньор искате да живеете живота си. Вие сте умни и привличате интелигентните хора. Винаги имате какво да кажете. Тази година е много вероятно да намерите нещо повече от един "многознайко", а между тях има голям шанс някой да докосне сърцето ви. Имате склонност да променяте лесно мнението си, не само за любовни авантюри. И все пак, ако решите, че този човек не е за вас, не го напускайте като варен картоф. Може и да съжалявате...

Близнаци любовен хороскоп 2011
 
Везни любовен хороскоп 2011

За необвързани
Ако правилният човек не дойде и през 2011 година, не унивайте. Да намерите любовта не е само да срещнете човек, а да работите върху себе си и правилният човек трябва да се появи.
Никога не сте имали проблеми да привличате потенциални половинки. Проблемът идва от това, че винаги избирате неподходящия. Разговорлив и дружолюбен човек като вас обича да се среща с всякакъв вид хора, затова трябва да има поне няколко, които ще ви хванат окото. Опознайте някои от тях, дори и тези, които не отговарят на вашия тип. Може да откриете дълбини, които не сте и подозирали, че същестуват у вас.

Везни любовен хороскоп 2011
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 12

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68