Tyxo.bg counter
Любовен хороскоп
Овен любовен хороскоп 2011

Овенът е първият знак на зодиака и е под влиянието на Марс. Подходящи партниори за овните са лъв, водолей, близнаци и стрелец. С променлив резултат са връзките между овен и везни.
От Януари 2011 до Април 2011
През първото тримесечие на овните може да бъдат въвлечени в любовна афера или да започнат нова връзка. Ще постигнете успех в любовта след кратки неуспехи. Може да настъпи конфликт във връзката ви, заради агресивно поведение.

Овен любовен хороскоп 2011
 
Телец любовен хороскоп 2011

Телецът е вторият знак на зодиака според Венера. Телецът често е идентифициран като персона, която се разбира добре с останалите знаци от зодиака и често е избиран за брак или по- дълги връзки. Смята се, че най- добри съчетания стават между телец и рак, дева, козирог или риби. С променлив успех е връзката между телците и скорпионите.

Телец 2011 любовен хороскоп
 
Любовта на мъжа Риби

Представителите на зодия Риби са твърде особени мъже. Те имат силно развита интуиция, но понякога изпадат в такава дребнавост, че не се вслушват в нея, а се ръководят от една прекалена мнителност. По характер са бунтари, имат си свое мнение за всичко и ако една жена се опита да ги опровергае, може и да загуби любовта им. Мъжете Риби или приемат безрезервно една жена, или я отхвърлят категорично. С тях е трудно да се създаде само приятелство. Ако искате да задържите мъж от тази зодия, трябва да се съобразявате с някои негови особености. Не му правете забележки за хаоса, който той създава около себе си, това го дразни. Неговият безпорядък всъщност е неговият ред. Не му искайте пари, той мрази това. Ако прецени, че си струва да харчи за вас, ще харчи от сърце. Но не е ли убеден, че вие сте жената на живота му, може да се прояви и като много голям скъперник.

Любовта на мъжа Риби - продължава
 
Любовта на мъжа Водолей

Mъжът Водолей винаги има нещо характерно във външността си, което го прави забележим. Често е твърде висок, с много хубави и неспокойни очи, с фини черти. При мъжете от тази зодия наред с гениите се срещат странни и ексцентрични типове. Но всички те са непостоянни в любовта, не защото обичат да изневеряват, а просто бързо се разочароват. Едно пълно и дълбоко съгласие, едно приятелство и духовно единство е способно да  ги очарова и задържи за дълго време много повече, отколкото чисто физическото привличане. Ако жените искат Водолеят да е верен в любовта, трябва да са наясно с някои негови особености.

Любовта на мъжа Водолей - продължава
 
Любовта на мъжа Козирог

Представителите на зодия Козирог са едни трудни за съжителство мъже, ако жените не си направят труда да вникнат по-внимателно в тяхната психика. Зад привидната необщителност и заядливост в действителност се крият нежни души. И тази нежност притеснява и самия мъж Козирог, който старателно я маскира с външна строгост. Козирогът непрекъснато иска да бъде съвършен – в работата си, в обществото като цяло и естествено, иска и признание. Този му стремеж понякога го води до депресия. Жената, живееща с Козирог, трябва да знае, че не бива никога да прекъсва заниманията му – за него работата е свещена. Много деликатно  трябва да му предлага някакви други занимания, за да го отдели от служебните му ангажименти, които често го изтощават до крайност.

Любовта на мъжа Козирог - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 12

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68