Tyxo.bg counter
Любовен хороскоп
Везни - любовен хороскоп за 2016

В личен план Везните също ще преживеят една динамична година: много проблеми, свързани с любимия човек, претенции от страна на децата – всичко накуп. Задължително е да се проявява деликатност, да не се допускат гневни изблици.
Ревността ще е лош съветник. За тези, които допускат грубости към любимия човек или неоснователна ревност, има опасност да съсипят една дълга и достатъчно продуктивна връзка.

Везни - любовен хороскоп за 2016 - продължава
 
Дева - любовен хороскоп за 2016

В личен план хората от зодия Дева трябва да бъдат достатъчно самокритични към своето поведение. Не бива да губят доверие спрямо любимия човек и да не го тормозят с прекалена мнителност. В годината на Огнената маймуна представителите на зодия Дева ще са по-раздразнителни, когато става дума за любов, а това може да им донесе неприятности. Вярно е, че често ще са изморени от многото работа, но това не означава, че имат право да капризничат и постоянно да упрекват партньора си, че не им обръща достатъчно внимание. Те самите би трябвало да направят опити за по-романтична нагласа, макар че това не е тяхното амплоа.

Дева - любовен хороскоп за 2016 - продължава
 
Лъв - любовен хороскоп за 2016

В сферата на любовта за представителите на зодия Лъв се очертават динамични процеси през 2016 година. Поради доста себичния си характер  Лъвовете постоянно ще създават дребни конфликти с любимия човек. Ако се научат на повече търпение и толерантност, за тях ще има и повече спокойствие. Не бива обаче да се изпада в апатия, тъй като това ще доведе до отчуждение в двойката.

Лъв - любовен хороскоп за 2016 - продължава
 
Рак - любовен хороскоп за 2016

В личен план 2016 година обещава за представителите на зодия Рак много приятни емоции в сферата на любовта. Много ще са новите запознанства, флиртовете, а и някои по-дълги връзки. И все пак за Рака ще бъде по-добре да се движи сред хора, които добре познава и на които може да разчита, когато става дума за веселие и приятно прекарване на свободното време. В противен случай той може да се усамоти и нищо няма да е в състояние да го извади от това състояние.

Рак - любовен хороскоп за 2016 - продължава
 
Близнаци - любовен хороскоп за 2016

През цялата 2016 година се налага Близнаците внимателно да подреждат приоритетите си в личен план. На първо място трябва да бъдат поставени семейството и главно децата, тъй като около тях ще възникват проблеми, макар и не много значителни, но изискващи подкрепата на родителите.
Отношенията с постоянния партньор ще укрепнат. Най-романтични ще са преживяванията през летните месеци.

 

Близнаци - любовен хороскоп за 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 2 of 12

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68