Tyxo.bg counter
Любовен хороскоп
Любовта на мъжа Рак

Мъжете от зодия Рак са твърде загадъчни. Те са много чувствителни хора и точно затова пазят дълбоко у себе си своите тайни. Раците са идеалисти, мечтатели, нежни, но всичко това жените научават само ако партньорът им позволи. Привидно мъжете от тази зодия изглеждат леконравни, безотговорни, но зад подобно поведение те крият голямата си наблюдателност и способността си да преценяват жената срещу себе си. Най-добре ще е да се правите, че не забелязвате настроението на Рака особено в дните на пълнолунието. Бъдете мили, нежни, не го разпитвайте за нищо и ще спечелите доверието му, което не е лесна работа. Но реши ли, че го заслужавате, ще сте наистина център на неговото внимание. Лошото е, че някои индивиди твърде бързо показват собственическите си инстинкти и в такъв случай любовникът Рак се превръща в един егоистичен собственик, на когото трудно може да се угоди.

Любовта на мъжа Рак - продължава
 
Любовта на мъжа Близнак

Жените невинаги проумяват лесно една истина - мъжът Близнак е един от най-слънчевите характери на зодиака. Когато обаче я разберат, те с удоволствие изживяват любовното си щастие с него. Общуването с него е приятно и лесно, защото той е винаги усмихнат, готов на компромиси и изпълнен с доброжелателност. Има си и недостатъци, разбира се. Обича да му се правят комплименти, обижда се, ако не забележат новата му прическа, с една дума - суетен е. Той  бързо се отегчава и лесно се срива психически, ако се изправи пред големи трудности в любовните отношения. Близнакът не трябва да бъде  притискан, нито преследван, а още по-малко ревнуван. Не планирайте, ако искате да поддържате интереса му, защото той предпочита изненадите и неочакваните събития.

Любовта на мъжа Близнак - продължава
 
Любовта на мъжа Телец

Ако край вас има мъж Телец, не забравяйте, че това е човек, чийто комфорт не бива да разваляте по никакъв повод. Добре приготвена вечеря, следобедна дрямка, поспиване до късно, мързелуване; любимата му пижама, неговата чашка – това са важни за Телеца неща. Успеете ли да му ги осигурите, можете да откриете един спокоен, весел и любящ мъж. Трябва да зачитате и спортните му страсти, а ако ги споделяте – той е щастлив.
Телците са верни, грижовни, но не умеят да изразяват напълно чувствата си. Всъщност преживяват дълбоко всички любовни недоразумения, но чувството им за достойнство ги ограничава, пък и не обичат словоизлиянията.
Трябва да знаете, че мъжът Телец не  харесва властните и безцеремонни жени. Ако си позволите да го подценявате или да го изложите пред околните, можете да се натъкнете на нещо много сериозно – или скандал, или презрително мълчание, което е като заредена бомба.

Любовта на мъжа Телец - продължава
 
Любовта на мъжа Овен

Всяка жена трябва да е наясно, че мъжът Овен си има непоклатимо правило - първо действа, а после мисли. Той е лесно раздразним и може да бъде твърде опърничаво същество, даже когато съзнава, че тази позиция е губеща. Положителни качества са безкрайният му ентусиазъм и неоспоримият му оптимизъм.
И любовта му се подчинява на тези правила.
Ако Овенът мърмори непрекъснато, не смятайте, че не ви обича. Помислете дали не е гладен, дали му е студено или топло, дали не го убиват обувките или не го стяга коланът на панталона и т. н. В това отношение той е като малко дете. Ако се грижите за него, той е доволен и влюбен.
Не правете опити да го впечатлите, като показвате любовните си чувствата. Той даже няма да разбере какво се опитвате да направите.

Любовта на мъжа Овен - продължава
 
<< Start < Prev 11 12 Next > End >>

Page 12 of 12

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68