Tyxo.bg counter
Бизнес хороскоп
Риби – финансов хороскоп 2013

Риби, ако изпуснете шансовете си да подобрите своето финансово положение, никой няма да ви е виновен. Бъдете смели, действайте последователно, приемайте модерните методи на управление в бизнеса си.
През тази години може и да претърпите някой материални загуби, но печалбите ще бъдат значително по-големи и ще приключите с плюс.

Риби – финансов хороскоп 2013 - продължава
 
Водолей – финансов хороскоп 2013

Само от вас, Водолей,  зависи да се научите да цените собствения си труд. От това зависи до голяма степен и подобрението на вашето финансово положение. Като се има предвид, че ще получите доходи и от наследство, а е възможно и възрастни роднини да ви помогнат, бихте могли да поддържате един висок стандарт на живот.
Трябва да избягвате финансовите рискове, но и да не сте страхливи. Спекулациите просто ги забравете.

Водолей – финансов хороскоп 2013 - продължава
 
Козирог – финансов хороскоп 2013

През 2013 вие, представители на знака Козирог,  ще трябва да разчитате основно на собствените си възможности, ако искате да усетите подобряване на финансовото си положение.  Не може да се каже, че ще станете богат човек, но и няма да страдате от постоянен недостиг на пари. Не отказвайте допълнителна работа и още през февруари можете да получите допълнителни приходи.

Козирог – финансов хороскоп 2013 - продължава
 
Стрелец – финансов хороскоп 2013

Стрелци, през 2013 не си поставяйте като основна цел парите. Мислете мащабно, инвестирайте в бъдещето на бизнеса си и парите сами ще дойдат. Впрегнете в действие целия си творчески потенциал. Занимавайте се със своето хоби, а то ще почне да ви носи и пари.
Не разчитайте само на едно основно начинание – първо ще ви е скучно, второ – имате сили и възможности за повече и трето – твърде много обичате да харчите, за да разчитате само на един източник на доходи.

Стрелец – финансов хороскоп 2013 - продължава
 
Скорпион – финансов хороскоп 2013

Бихте могли да имате една много добра във финансово отношение година, ако проявите достатъчно смелост и новаторство в мисленето. Сигурно вече ви е ясно, че само на редовната си  заплата  трудно карате. Нужен ви е по-значим размах. Годината ще е благосклонна към хора с частен бизнес, които не се страхуват да рискуват. Те трябва да са много активни през първата половина на годината, макар че не бива да бързат с някои решения. Риск не значи необмисленост.

Скорпион – финансов хороскоп 2013 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 1 of 8

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68