Tyxo.bg counter
Бизнес хороскоп
Телец – финансов хороскоп 2013

Бъдете по-предприемчиви и не се осланяйте на досегашния си авторитет. Ако подобрите репутацията си на човек, който умее да печели, ще се открият пред вас и нови възможности. Не се отнасяйте с пренебрежение към предложения за работа или партньорства. Обмисляйте всичко, което не значи, че непременно трябва да приемате. Усетите ли нещо нередно, отказвайте.

Телец – финансов хороскоп 2013 - продължава
 
Овен – финансов хороскоп 2013

През 2013 ще имате много повече отговорности, което пък ще ви донесе и повече пари. Най-успешна ще бъде годината в материално отношение за тези, които се занимават с търговия и финанси. Месец април ще бъде най-доходоносен, ако успеете да се възползвате от всички шансове, които съдбата ще ви предостави.

Овен – финансов хороскоп 2013 - продължава
 
Риби и власт

Елемент: Вода
Планета: Нептун
Представителите на зодия Риби не обичат да са на власт. За тях това е една мъка, защото са свръхчувствителни хора и изпитват притеснение, когато трябва да налагат властта си или да правят забележки на някого. Ако са на ръководен пост, те предпочитат методите на убеждението и разумния спор. Стават почти безсилни, ако някой се държи нагло и демонстративно не изпълнява задълженията си. Рибите трудно контролират емоциите си, лесно губят хладнокръвие. Нужно им е значително много време да си възвърнат спокойствието.

Риби и власт - продължава
 
Водолей и власт

Елемент: Въздух
Планета: Уран
Може да се каже със сигурност, че представителите на зодия Водолей не са подходящи за началници, тъй като са прекалено независими и свободолюбиви. Те не обичат друг да решава вместо тях и когато трябва да изпълняват нареждания на по-висшестоящи, обикновено протестират бурно, ако не са съгласни. Една част от тях обичат да спорят, да коментират и да предлагат свои решения. Другата група тихомълком „хвърлят в коша” чуждите заповеди и издават свои.

Водолей и власт - продължава
 
Козирог и власт

Елемент: Земя
Планета: Сатурн
Представителите на зодия Козирог са хора, които умеят да издават заповеди и изискват те да се спазват. Не обичат да оспорват властта им, но те самите трудно понасят чужда власт. Голяма част от тях просто не изпълняват чужди заповеди, макар че не ги коментират. По-лесно им е да си замълчат, отколкото да водят битки открито. Тяхната планета Сатурн ги зарежда с огромно търпение, а Марс с упоритост, което ги прави много последователни хора, способни да доведат до успешен край целите си.
Козирозите не обичат да правят компромиси. Не печелят  лесно доверието на хората, защото другите не успяват винаги да ги разберат.

Козирог и власт - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 3 of 8

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68