Tyxo.bg counter
Бизнес хороскоп
Стрелец и власт

Елемент: Огън
Планета: Юпитер
Представителите на зодия Стрелец се разделят най-общо казано в две големи групи по отношение на властта. Едните са като родени началници – не търпят да ги командват, но искат да командват всички. Не си го признават по никакъв повод, приписвайки си твърде благородно ролята на съветници, а не на началници. Те успяват да си създадат свой бизнес, ръководят го успешно и не се държат началнически видимо, не демонстрират правата си, стараят се да са справедливи. Това им поведение често заблуждава подчинените им. Стрелците са значително толерантни към служителите, които ръководят. Докато последните ги ядосат! Тогава търпението на Стрелците свършва и никой не може да предвиди какво точно ще се случи – даже и самият Стрелец.

Стрелец и власт - продължава
 
Скорпион и власт

Елемент: Вода
Планета: Плутон
Представителите на зодия Скорпион проявяват твърде различно отношение към властта. Една част от тях мечтаят да са на власт, стремят се към ръководни постове, гордеят се с тях, а някои дори се опияняват и самозабравят, ако се докопат дори до най-малкия началнически пост. Другата част мразят да заемат постове, дори може да се каже, че ненавиждат подобно положение. Всъщност и двата типа Скорпиони са властни, но едните са демонстративни, а другите постигат своето по един привидно невидим, но твърде ефективен начин. По-интересно е, че хората уважават повече тези представители на зодията, които не са формално на власт. Всъщност те са и по-силните характери – не им е нужен пост, за да упражняват властта си.

Скорпион и власт - продължава
 
Везни и власт

Елемент: Въздух
Планета: Венера
Представителите на зодия Везни могат да се разделят на две групи по отношението си към властта. За по-голямата част от Везните тя не е изкушение. Те обичат хармонията, благородството и красота и нямат желание да властват и командват. Това не означава, че им липсва смелост и воля. Те просто имат необходимост да постигат своето елегантно. Този тип Везни не манипулират хората около себе си.
Втората група от Везните обичат властта и са доста себелюбиви.

Везни и власт - продължава
 
Дева и власт

Елемент: Земя
Планета: Меркурий
Представителите на зодия Дева са хора, които обичат властта и умеят да я упражняват значително добре. Те са организирани и методични, обичат да изпипвате детайлите. Девите се стремят към съвършенство и всяка дреболия е важна за тях. Този техен педантизъм понякога ги прави непоносими за околните. Могат да станат много досадни, ако са на ръководен пост. Винаги са убедени в правотата си, не понасят никакви възражения, независимо дали са прави в решенията си или не.

Дева и власт - продължава
 
Лъв и власт

Елемент: Огън
Планета: Слънце
Малко са хората от зодия Лъв, които не се стремят към власт. Не е задължително целта им да е обезателно началнически пост. Важно е да командват някого. Те просто са родени, за да командват. Много трудно понасят някои да не приема мнението им, даже когато то не е достатъчно компетентно. Думата "компромис" почти не съществува в речника им.
За тях е напълно естествено да са на преден план, да ги зачитат и да се съобразяват с волята им.  Неуспехът за Лъвовете не е повод да си направят самооценка и да потърсят собствените си грешки. Царствената им и твърде самовлюбена натура ги подтиква болезнено да страдат при всяко напомняне, че далеч не са съвършени. Амбициозни са, желанията им са заповеди, а заповедите им - това са техните желания.

Лъв и власт - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 4 of 8

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68