Tyxo.bg counter
Бизнес хороскоп
Рак и власт

Елемент: Вода
Планета: Луна
Много хора смятат, че представителите на зодия Рак не стават за началници поради голямата си емоционалност. Това обаче не е точно така. Те просто не обичат да са началници, но не си въобразявайте, че не обичат властта. Напротив – ще измислят хиляди начини да наложат своята власт над другите. В зависимост от настроението си могат да се разсърдят, да се престорят на обидени, да гледат жално и милно, да ви подкупят с непобедимия си чар…и още много вариации точно на тази богата емоционалност. И когато дойде моментът на равносметка, става ясно, че Ракът е упражнил властта си: някак си така – между другото – той постига своето.

Рак и власт - продължава
 
Близнаци и власт

Елемент: Въздух
Планета: Меркурий
Близнаците са хора, които не могат да се примирят с рутината. Те трудно понасят строго установените и окончателни неща, всяка догма ги кара да се бунтуват. В това отношение жените са много по-изявени и често влизат в конфликти с бюрократите. Близнаците не обичат формално да са във властта, но иначе с удоволствие дават съвети, дори когато не им ги искат. Те не са пригодни да осъществяват контрол над екип, а и нямат желание за подобно нещо.

Близнаци и власт - продължава
 
Телец и власт

Елемент: Земя
Планета: Венера
Представителите на зодия Телец са по-скоро дискретни и не обичат да бъдете забелязвани. Ценят спокойствието и командването не е им присъщо. Не желаят да бъдат в центъра на събитията, не се стремят към авторитетни постове. Предпочитат да премълчават мнението си. Трудно понасят критика.  Обикновено премълчават, когато им се отправят упреци, но щом търпението им свърши, могат да покажат силата на властта си, макар и не по най-добрия начин.

Телец и власт - продължава
 
Овен и власт

Елемент: Огън
Планета: Марс
Овните умеят да поемат отговорности, но само когато са в настроение за това. Често е трудно човек да ги разбере, а още по-невъзможно е да ги следва. Логиката и светогледът им са странни. Обичат да казват каквото мислят, без да ги е грижа за мнението на подчинените им. Не понасят някой да оспорва правотата им и избягват да си губят времето в излишни дискусии, а и не умеят да спорят. Ако трябва да повтарят едно и също нещо на някого, това ги довежда до бяс.

Овен и власт - продължава
 
Риби – отношение към парите

Представителите на зодия Риби са хора, които проявяват противоречиво отношение към работа и парите. Те могат да бъдат в подем и да работят много активно, да изкарват много пари, но могат да изпадат и в големи сривове. Когато ги обхване меланхолия, се превръщат в мърморковци, никаква работа не им харесва, заплащането им се струва ниско , страдат, че не са дооценени. Тъй като са много мнителни, все им се вижда, че другите работят по-малко, а получават повече. Като цяло Рибите не са достатъчно инициативни, а когато имат добри идеи как да печелят, не им стига воля и смелост да осъществят проектите си и ги изоставят.
Някои представители от силния пол са значително стиснати и не си позволяват никакъв лукс, докато други щедро пилеят парите си за удоволствия.

Риби – отношение към парите - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 5 of 8

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68