Tyxo.bg counter
Бизнес хороскоп
Водолей – отношение към парите

Повечето представители на зодия Водолей са артистични, изобретателни и винаги могат да си намерят добре платена работа. Те не обичат да работят на повече от едно място, тъй като ценят свободното си време, в което обикновено си харчат парите, за да угаждат на страстите си.
Една много малка част от Водолеите са вечно мрънкащи за пари и обикновено потъват в дългове. Тези представители на знака просто не умеят да си правят сметката, а и са значително мързеливи.
И двете групи обаче имат често странни хрумвания, за които могат да пръскат значителни суми. Често отглеждат животни и то не по едно, дават средства за ваксини и храна на любимците си, а не могат да отделят нито стотинка за почивка или нова дреха. За тях не е важно да демонстрират лукс, а да задоволяват прищевките си. Никога няма да си купят лъскава кола, ако това ще им попречи на някоя друга страст, например лов, риболов, любим спорт. Важи максимата – харча пари само за това, което ми харесва.

Водолей – отношение към парите - продължава
 
Козирог – отношение към парите

Още един пестеливец в зодиака!
Представителите на зодия Козирог са едни от най-пестеливите хора. Те могат в един момент да дарят много пари за нещо, което в техните оценки е благородно. Това обаче става рядко.
Работят много, изграждат си самостоятелен бизнес, ако им се отдаде възможност за това, но целта им е една - да печелят и да трупат свои пари.
Козирозите не умеят да си харчат парите с удоволствие. Събират си ги, наслаждават им се, а се лишават дори от дребни неща. Те нямат вкус към лукса и си го позволяват само ако им дойде на аванта, тоест да не плащат те. Изпитват истинска радост да увеличават финансите си и много често дори не си позволяват да ги внесат в банка, а ги крият навсякъде из дома си.

Козирог – отношение към парите - продължава
 
Стрелец – отношение към парите

Представителите на зодия Стрелец са хора, които обичат да имат пари и по-голямата част от тях умеят да ги изкарват. Малко от тях живеят само със заплатата си. Тъй като не им се нрави да са зависими от чужди пари, хората от тази зодия обикновено си създават свои бизнес и с това постигат две цели – да нямат началник и да си командват сами финансовите средства. Това обаче не значи, че се справят винаги успешно с второто, тъй като обичат да харчат пари и да си осигуряват лукс. Те копнеят да пътуват, купуват си скъпи дрехи, посещават луксозни заведения. Парите за тях са средство да си угаждат и да разнообразяват живота си. Създават си лукс и в дома. Предпочитат да карат хубави коли. Жените дават значителни средства за бижута и козметика, но като цяло са по-икономични от представителите на мъжкия пол.

Стрелец – отношение към парите - продължава
 
Скорпион – отношение към парите

Представителите на зодия Скорпион имат интересно отношение към работата си и парите. Те ценят както работата си, така и парите, но могат да зарежат и двете с пълно нехайство, стига да решат, че така им изнася. Могат да работят много методично на две и повече места, знаят как да изкарат достатъчно средства, но много често остават без пари. Ако се питате защо е така – много просто – Скорпионите обичат да харчат парите си, затова ги и ценят. Влагат ги в дрехи, бижута, екскурзии, подаряват на близките си скъпи неща. За тях парите не са цел, те са само средство за по-хубав и разнообразен живот. Понякога се измъчват, ако имат свободни пари, докато не ги пръснат. След това се захващат и изкарват пак, и пак ги харчат…до безкрай.

Скорпион – отношение към парите - продължава
 
Везни – отношение към парите

Представителите на зодия Везни са едни от най-добрите финансисти, но това не се дължи на някакво особено отношение към парите. Те просто умеят да намират пари, когато това е нужно.
Везните са странни хора, когато става дума за работа и печалби. Те обичат да работят, но не са много заинтересовани от заплащането. Разбира се, предпочитат то да е много добро, но само заради него не могат да бъдат задържани, ако това, което вършат, не им харесва. Често се случва да откажат по-добре платена работа, само защото си харесват настоящата.
Те могат много педантично да икономисват и да си събират пари. Но решат ли, че искат да си позволят нещо и да си угодят, нищо не може да ги спре. Готови да пръснат всичките си спестявания даже за доста безсмислено нещо.

Везни – отношение към парите - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 6 of 8

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68