Tyxo.bg counter
Бизнес хороскоп
Дева – отношение към парите

Ако някоя от зодиите може да бъде определена с думата „счетоводител”, това са хората от зодия Дева. Те са способни да направят разчети на парите си до стотинка, а после да си направят абсолютен отчет на разходите. При тях не съществува вариантът „Прищя ми се и го купих.” Купува се само това, което са планирали и сметнали за необходимо. Този техен педантизъм им позволява винаги да имат скътани пари, които те много ревниво пазят в тайна.

Дева – отношение към парите - продължава
 
Лъв – отношение към парите

Хората от зодия Лъв изключително много обичат да харчат пари, но са способни да се справят и с оскъдни средства, когато това се налага. Мъчително е за тях да икономисват и да се ограничават, но никога не се оплакват. За страничния наблюдател е трудно да разбере кога един Лъв разполага с малко пари, защото те могат да си позволят да вземат пари назаем и да ги пръснат за свои прищевки, ако са решили, че е много важно да ги задоволят. За тях е важно да се чувстват доволни, а когато му дойде времето – ще мислят как да върнат дълга си.

Лъв – отношение към парите - продължава
 
Рак - отношение към парите

Представителите на зодия Рак имат интересно отношение към парите. Могат да се наемат с много работа, да изкарват значителни суми, но  само при положение, че им харесва това, с което се занимават. Скучно ли им е – минават от парите и започват да търсят други дейности.
Раците са много всеотдайни към семейството си и не жалят пари да създадат радост и комфорт за близките си.
При тях има периоди на покой. Сметнат ли, че парите, които имат, са достатъчни, спират да се нагърбват с печеливши дейности и си почиват.

Рак - отношение към парите - продължава
 
Близнаци – отношение към парите

Представителите на зодия Близнаци са хора, на които винаги им трябват пари. Те са готови да работят за тях на няколко места, като не пропускат да мърморят постоянно, че са много натоварени. Трудно ще ги видите на нископлатена работа. Това е възможно само ако нямат никакъв друг изход.
Жените Близнаци пилеят парите си понякога за излишни неща, тъй като са много суетни. Те не могат да се откажат от желанието си да бъдат забелязани и купуват тоалети, аксесоари, бижута, а после съжаляват за безсмислените си покупки.

Близнаци – отношение към парите - продължава
 
Телец - отношение към парите

Представителите на зодия Телец са едни от най-пестеливите и пресметливи хора. Те обичат да си направят предварително сметките и е много трудно да надхвърлят определените от самите тях лимити по отношение на парите. Разточителството не им е присъщо.
Обичат да си имат скътани пари и често работят допълнително, за да си осигурят средства, които да приберат „за трудни дни”. Често пазят парите си на недостъпни за близките места и си правят тайни влогове.

Телец - отношение към парите - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 7 of 8

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68