Tyxo.bg counter
Бизнес хороскоп
Везни – финансов хороскоп 2013

Колкото и да ви е неприятно, Везни, вие ще трябва да правите икономии през 2013 година, ако искате да стабилизирате финансовото си положение. Наложително е да планирате предварително разходите си, ако искате да се справите с плановете си за уреждане на дома.
Действително ще получите помощ от по-възрастни роднини от продажба на имоти, но трябва да изплатите и всички свои дългове, като се постараете да не правите нови.

Везни – финансов хороскоп 2013 - продължава
 
Дева – финансов хороскоп 2013

Вие трябва да сте търпеливи, да не предприемате значими промени в бизнес делата си, а да довършвате всичко започнато докрай. По никакъв повод не се впускайте във финансови спекулации, не нарушавайте законите. Това търпение и почтеността ще ви помогнат да подобрите значително материалното си състояние и да осигурите на себе си и близките си един по-висок стандарт. Макар и да не ви е лесно, преследвайте целите си, инвестирайте в сигурни начинания. Юли ще е добър месец за вас, но след лятото най-пълно ще усетите подобрение във финансовото си положение.

Дева – финансов хороскоп 2013 - продължава
 
Лъв – финансов хороскоп 2013

За вас, представители на знака Лъв, е наложително да промените отношението си към парите. Те не са само за удоволствия. Можете да инвестирате в недвижими имоти, в обучение, в разширяване на бизнеса си.
През годината е много вероятно да получите и наследство или друга помощ от роднини.
Най-силни периоди във финансово отношение за вас ще бъдат месеците март и юни, а през ноември ще имате възможност да получите значителни приходи от цялостната си дейност през годината.

Лъв – финансов хороскоп 2013 - продължава
 
Рак – финансов хороскоп 2013

Искате ли да имате финансов успех през 2013, трябва да сте благоразумни през годината. Преди да инвестирате големи суми, правете абсолютно стриктна проверка на партньори, проекти, пазари. Точната информация е път към успеха ви.
Бъдете внимателни, ако предвиждате търговски отношения с чуждестранни компании. Законодателството на съответната страна трябва да ви е пределно ясно.
Дръжте всичко под личен контрол, когато става дума за пари.

Рак – финансов хороскоп 2013 - продължава
 
Близнаци – финансов хороскоп 2013

Много ви се иска бързо да подобрите финансовото си положение, но това няма да се случи през първата половина на годината. Ще имате някои допълнителни приходи, но те ще са незначителни – колкото да „закърпите някоя дупка” в личния бюджет. 
След месец май предстои период, в които е напълно възможно да подобрите значително материалното си положение, ако поемете известен риск и инвестирате в печеливши начинания.

Близнаци – финансов хороскоп 2013 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 2 of 8

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68