Tyxo.bg counter
Кулинарен хороскоп
Риби – отслабване

За представителите на зодия Риби храненето често е значителен проблем. Те или контролират всяка своя хапка, или започват да ядат безконтролно. Рибите не са големи почитатели на спортните занимания и когато започнат да се хранят безотговорно, бързо натрупват килограми, тъй като просто изразходват малко калории в ежедневието си.

Риби – отслабване - продължава
 
Водолей – отслабване

Причината за наднормените килограми на хората от зодия Водолей е любовта им към хубавото алкохолно питие и страстта им да си похапват вкусни неща. Главната причина обаче е недостатъчната мотивация да се поддържат в добра физическа форма. Не винаги те са убедени, че трябва да посвалят някой килограм, а и не им достига достатъчно воля да се занимават със спорт.

Водолей – отслабване - продължава
 
Козирог – отслабване

Представителите на зодия Козирог допускат наднормено тегло от небрежност. Когато са ангажирани със своята работа, те не обръщат внимание на храненето си и дори пропускат да ядат по цял ден. Когато обаче се чувстват комфортно, могат да унищожат огромни количества храна. Колкото и да е странно, тези подредени хора се хранят безотговорно и ако нещо ги спасява от затлъстяване, това е голямата им енергичност. Ако по някаква причина започнат да водят застоял живот, Kозирозите бързо качват килограми.

Козирог – отслабване
 
Стрелец – отслабване

Ако се замислите защо напълняват представителите на зодия Стрелец, ще установите, че причината за това е любовта им храната. Те просто обичат да си похапват. И имат основание за това, тъй като са много енергични хора, които са постоянно в действие и изразходват много калории. Тъй като са значително честолюбиви хора, Стрелците искат да са винаги на върха, поради което проявяват активност и в спорта, и в кариерата си, малко почиват, а дори и почивката им е свързана с някаква дейност. Проблемите настъпват, когато намалят физическата си активност, а продължават да се хранят както преди.

Стрелец – отслабване
 
Скорпион – отслабване

Скорпионите напълняват просто защото му „отпускат края” в определени моменти. Те отлично знаят кои храни им действат така, че да натрупват излишни килограми, но понякога не обръщат внимание на храненето си. Ядат каквото имат в хладилника, пропускат редовно закуските, но за сметка на това приемат обилно храна на вечеря. При тях е доказан факт, че могат да гладуват с дни, но нищо не им пречи след това да си похапнат безконтролно. Обикновено се справят с наднормените си килограми благодарение на големия си инат.

Скорпион – отслабване - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 1 of 8

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68