Tyxo.bg counter
Кулинарен хороскоп
Телец - отслабване

Представителите на зодия Телец качват килограми от любовта си към вкусната храна. Те не мислят дали е здравословно или не, когато им се прияде нещо. Често, ако трябва да спазват диета, Телците стават заядливи, дори злобни. И все им се дояжда това, което не е включено в диетата. Обичат да си похапват сладки неща, а после с недоволство установяват, че постоянно се увеличава обиколката на талията им.

Телец - отслабване - продължава
 
Овен - отслабване

Представителите на зодия Овен напълняват от леност. И от увлеченията си по модни диети!
И после даже най-жестокото гладуване не им помага, пък те и не могат да гладуват.
И какво следва?
Първо да се съобразяват какво ядат.

Овен - отслабване - продължава
 
Риби кулинарен хороскоп

Какво да ядете
За нещастие представителите на зодия Риби най- често страдат от хранителни отравяния. Трябва да изключат от менюто си няколко вида риби, пикантни блюда и пържени храни. Що се отнася до алкохола по- добре да пиете чиста водка, отколкото екзотични напитки и коктейли. 

Риби кулинарен хороскоп
 
Водолей кулинарен хороскоп

Какво да ядете
Представителите на зодия Водолей са от хората, които трябва да изключат всички сладки неща от менюто си. Най- полезният плод за тях е нар. Млечните продукти са добри за закуска, а топла супа за късна вечеря би сгряла душата им преди лягане. Никога не отказвайте леките салати.

Водолей кулинарен хороскоп
 
Козирог кулинарен хороскоп

Какво да ядете
Представителите на зодия Козирог харесват изискаността на ритуала хранене. За тях е важна приятната обстановка, сребърните прибори, масата, свещите и другите малки детайли. Представителите на знака трябва да са много внимателни с храната и е хубаво да спазват разделно хранене. Въпреки това те са единственият знак, който може да яде, каквото си поиска без проблеми. Препоръчително е дори да изпият чаша вино преди хранене. 

Козирог кулинарен хороскоп
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 3 of 8

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68