Tyxo.bg counter
Кулинарен хороскоп
Стрелец кулинарен хороскоп

Какво да ядете
Най- здравословното нещо за представителите на зодия Стрелец е минералната вода. Една- две бутилки на ден ще ги накарат да се почувства по- добре. Препоръчително за стрелците е да ядат бобови растения- соя, боб, кълнове и зърна. Също така много полезни са зелените зеленчуци.

Стрелец кулинарен хороскоп
 
Скорпион кулинарен хороскоп

Какво да ядете
Представителите на зодия Скорпион трябва да отвикнат да ядат много люти ястия. Най- добрите заленчуци за тях са ряпа, цвекло и зеле. Млечните продукти също са добре за представителите на зодията, но в умерени количества. Скорпионите обичат да похапват и морски дарове.

Скорпион кулинарен хороскоп
 
Везни кулинарен хороскоп

Какво да ядете
Превилото, което трябва да спазват представителите на зодия Везни е да не ядат всичко, което им попадне. Чесън и боровинки се препоръчват за представителите на зодията, тъй като са предразположени към васкуларни заболявания. Везните трябва да изключат от менюто си ястия с много подправки или люто. Разнообразявайте се със свежи салати.

Везни кулинарен хороскоп
 
Дева кулинарен хороскоп

Какво да ядете
Представителките на зодия Дева са дами във всеки смисал на думата и те често спазват вегетарианска диета. Ако сте зодия Дева забравете са пърженото свинско и печените ребърца. Единственото месо за вас е пилешко или пуешко. Приготвяйте го сварено или леко запечено с различни подправки. Въпреки това може да ядете в неограничено количество ябълки и зеленчуци.

Дева кулинарен хороскоп
 
Лъв кулинарен хороскоп

Какво да ядете
Представителите на зодия Лъв трябва да ядат повече птиче месо. То е едно от най- полезните с високото си съдържание на белтъчини. Въпреки това не прекалявайте само с него. Обръщайте голямо внимание на разнообразие от плодове както пресни, така и сушени. Не пренебрегвайте и зеленчуците, те са богати на витамини и минерали, които са жизненоважни за вашето тяло. 

Лъв кулинарен хороскоп
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 4 of 8

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68