Tyxo.bg counter
Кулинарен хороскоп
Рак кулинарен хороскоп

Какво да ядете
Представителите на зодия Рак лесно се превръщат в роби на стомаха си, затова трябва да спазват строга диета. Единственото нещо, което може да ядете до пръсване е динята. Този плод ще прочисти организма ви. Представителите на зодията обичат да похапват бобови растения и морски дарове. Правете го, но в умерени количества.

Рак кулинарен хороскоп
 
Близнаци кулинарен хороскоп

Какво да ядете
Представителите на зодия Близнаци трябва да наблягат повече на храните богати на белтъци като яйца, сирене, ядки и месо. Сушените плодове също ще окажат благоприятно влияние върху нервната им система. Близнаците могат да ядат в обилни количества маслини и фъстъци. Понякога обичате да похапвате лютиви и горещи ястия.

Близнаци кулинарен хороскоп
 
Телец кулинарен хороскоп

Какво да ядете
Представителите на зодия Телец трябва да знаят, кога да спрат с яденето. Преяждането е основният им грях. Трябва да запомните, че вкусните неща не винаги са здравословни. Телците трябва да поемат различни видове плодове- ябълки, портокали, лимони, сливи и круши. Представителите на зодия телец трябва да се научат да разнообразяват менюто си с различни видове салати с моркови и зеле.

Телец кулинарен хороскоп
 
Овен кулинарен хороскоп

Какво да ядете
Представителите на зодия Овен повече от всеки друг трябва да набляга на рационалното хранене. Може да звучи скучно, но представителите на зодията предпочитат риба, зеленчуци, особено зеле, цвекло и пържени картофи. Зелените храни като магданоз, копър и лук са много полезни за Овните. От време на време е полезно да правите леки диети. Избягвайте да ядете през нощта.

Овен кулинарен хороскоп
 
Риби - хранене

Представителите на зодия Риби трябва да консумират храна, богата на белтъчини, даващи възможност за правилното функциониране на клетките на тялото. Такова хранене ще намали и предразположението към задържане на течности, към каквото Рибите са предразположени. Ако в меню с недостатъчно протеини преобладават мазнините и захарта, организмът на Рибите не работи правилно. Възникват проблеми с костната система, мускулите, стомашно-чревния тракт. За хората от този знак е важно да приемат храни, като: постно месо, черен дроб, яйца, риба, кашкавал, киселото мляко, орехи.

Риби - хранене - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 5 of 8

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68