Tyxo.bg counter
Кулинарен хороскоп
Дева - хранене

Представителите на зодия Дева трябва да подбират внимателно продуктите в своето ежедневно меню. Нужно е Девите да са твърде педантични в избора си на храни не само заради принципите на правилното хранене, към което те имат слабост, а и защото здравето им го изисква. Имат твърде деликатна храносмилателна система, която налага да се избягват трудно смилаеми храни. Девите рядко преяждат, не обичат особено сладкишите и по тази причина почти не страдат от затлъстяване.
За тях са полезни птиче месо, но без тлъстини; плодове и зеленчуци.

Дева - хранене - продължава
 
Лъв - хранене

Представителите на зодия Лъв са предразположени към сърдечни заболявания и болки в гръбначния стълб. По тази причина е необходимо да контролират личното си тегло. Те обичат да се хранят обилно, почитатели са на изисканите трапези, но трябва да се придържат предимно към консумация на белтъчни храни. Задължително е да контролират приема на въглехидрати. Особено внимателни трябва да са към тестените изделия. Захар и сладкиши могат да си позволяват в много ограничени количества.
В храненето на Лъвовете трябва да присъстват постни меса: пилешко, телешко, дивечово. Основни храни трябва да са: кисело мляко, сирене, извара, кашкавал, яйца. Полезни са и бобовите храни.

Лъв - хранене - продължава
 
Рак - хранене

Представителите на зодия Рак изключително много обичат да готвят, но и да консумират своите изделия. Те са почитатели на сладките храни - обичат шоколад, торти, кремове. Особено когато са умствено натоварени или емоционално възбудени, Раците са способни да унищожат големи количества сладкиши. Всъщност те се наслаждават на тези лакомства.
Твърде забавен е начинът, по който представителите на тази зодия се хранят. Те са способни да комбинират храните по най-невероятен начин, без да се интересуват от правилата за прием. Не е изключено да видите Рак, който редува шоколадов бонбон с парче суджук. Това е и една от причините Раците да натрупват наднормено тегло още в ранна възраст, особено ако не са от по-динамичния тип.

Рак - хранене - продължава
 
Близнаци - хранене

Представителите на зодия Близнаци не са претенциозни към храната и много рядко се стремят да си угаждат в това отношение. За сметка на това, ако по някакво чудо започнат да се занимават с готвене, могат да създадат истински шедьоври.
Близнаците не са капризни, могат да се хранят много оскъдно, но могат да поглъщат и големи количества храна. Един от проблемите им е, че ядат много бързо. Това им вреди, но не могат да се откажат от този си навик, въпреки че сами го смятат за порочен.
Налага им се да контролират диетата си, първо защото лесно пълнеят, и второ, защото трябва да си осигуряват качествена храна заради лабилната си нервна система, която бързо се изтощава.

Близнаци - хранене - продължава
 
Телец - хранене

За хората от зодия Телец е много важно с какво се хранят, тъй като известни проблеми със здравето им могат да се разрешат с правилния избор на хранителни вещества. Телците обичат да си угаждат и често имат слабост към сладкиши и бонбони, но това води до натрупване на излишни мазнини предимно в коремната област. От своя страна повишаването на теглото предизвиква други заболявания, от които страдат в по-напреднала възраст.
Макар че хората от зодията рядко се оплакват от храносмилателни разстройства, те трябва да консумират по-малки количества храна, а да си осигурят повече приеми за денонощието. Задължително е да избягват да се хранят в момент на емоционална нестабилност, защото точно тогава са склонни да поглъщат много храна, без да мислят дали тя е здравословна или не.

Телец - хранене - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 7 of 8

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68