Tyxo.bg counter
Кулинарен хороскоп
Везни – отслабване

Везните допускат напълняване поради недалновидност. Те до известно време нямат проблеми с теглото, хранят се както им падне и просто невинаги усещат, че започват да качват килограми. Ако забележат мазнинки по корема, си въобразяват, че бързо могат да си върнат формата, но това невинаги става така.

Везни - отслабване
 
Дева - отслабване

Девите са от хората, които като цяло се стараят да се хранят здравословно, и колкото и да е странно понякога точно от това им идват проблемите с напълняването. Те се подлагат на различни уж здравословни диети, на очистителни процедури, а после с някаква смайваща лакомия посягат към големи количества сладкиши и други въглехидратни храни. Такъв тип поведение в храненето е малко необясним, самите представители на знака отлично знаят, че това е неправилно, но просто изпускат контрола.

Дева - отслабване - продължава
 
Лъв - отслабване

Ако сте забелязали много хора от зодия Лъв страдат от наднормено тегло. И странното е, че дори да избират правилните продукти, напълнелите трудно се справят с отслабването. Причината е в количествата храна, които поглъщат. Те смятат, че щом продуктите са нискокалорични, могат да изяждат огромни количества от тях, но това е грешка. Вторият фактор е обездвижването в определени периоди.
Какво трябва да се направи?

Лъв - отслабване - продължава
 
Рак – отслабване

За напълняването на хората от зодия Рак главна вина има стресът. Когато са под напрежение, представителите на този знак се опитват да компенсират дискомфорта с  храна. Похапват каквото им попадне и въобще не държат сметка за количеството, което изяждат. Така стигат до нарушение в процеса на обмяната на веществата, без дори да осмислят колко си вредят.
За да съхранят стройна фигура или да свалят килограми, Раците трябва да поставят под контрол първо нервната си система.

Рак – отслабване - продължава
 
Близнаци - отслабване

Представителите на тази зодия пълнеят от пълно безхаберие по отношение на храненето си. Те често похапват между основните хранения – ту бонбонче, ту млекце, ту шоколадче, но иначе постоянно убеждават себе си, че не ядат много. По принцип не се придържат към ясно регламентиран режим на хранене. Затова някои от тях повишават кръвната захар, вдигат високо кръвно налягане, а когато се уплашат от теглото си, вземат крайни мерки, но пък не могат да ги отстояват дълго.

Близнаци - отслабване - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 2 of 8

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68