Tyxo.bg counter
Еротичен хороскоп
Сексуална характеристика – жена Риби

Тази жена е управлявана от Нептун, планета на красотата и тайнствеността. Жената Риби е много женствена, очарователна, с добре развита интуиция. Тя не се стреми да измами, а преживява искрено душевните вълнения на заобикалящите я хора. Не се вълнува много от външния вид на мъжете, а от тяхната душевност. Тя притежава странна притегателна сила за представителите на силния пол, но едновременно с това е силно зависима натура. Ако някой мъж очаква да намери в нейно лице човек, който да го води, ще остане излъган. Жената Риби по-скоро ще подкрепя и следва един силен мъж.
Тези жени са доста суетни. На тях трябва да им се повтаря, че са обичани. Тогава те отвръщат с една безкрайна преданост. Не са конфликтни, не се борят за власт, но по някаква странна прищявка на съдбата се обкръжават с властни и влиятелни хора. И ако им е нужна помощ, ще съблазнят тези авторитетни мъже, без обаче да бъдат нагли и груби. Изглеждат понякога толкова безпомощни, че на мъжете просто им се иска да им помагат.

Сексуална характеристика – жена Риби - продължава
 
Сексуална характеристика – мъж Риби

Мъжете от зодия Риби са страстни, емоционални и недостатъчно стабилни. Те могат да поднесат на жените много странни неща, защото сами се разкъсват от противоречия. Така е в живота им, така е в работата им, естествено и в любовта.
Те са изключително чувствителни, дори мнителни. Не възприемат света такъв, какъвто е, а както им се иска да го видят. Идеализират хората, които обичат, а при разочарование дори не си дават сметка, че са си съградили един образ на идеален човек, без някой дори да се опитвал да ги подведе. За тях любовта е не само романтика, а и домашен уют, безопасност, сигурност. Сексът е нещо много лично, не обичат да говорят за тези неща с когото и да било.
От друга страна мъжете Риби не са най-верните любовници. Те могат лесно да бъдат омаяни и подведени, тъй като нямат бърза и реална преценка за човека срещу себе си. Ако една жена съумее да ги привлича постоянно, да ги контролира, те нямат нищо против да се поставят под нейно влияние. За тях е важно да знаят, че някой се грижи за удобствата им, че ги разбира, че държи на тях. Това обаче не гарантира един траен брак, защото тези мъже са твърде странни.  Те могат да бъдат находчиви, обичат да пътуват, харчат с лекота пари за любимите си, но могат и да се затворят в себе си и да се превърнат в невероятни скъперници – въпрос на емоции. Обикновено са творчески натури, обичат изкуствата, имат изискан естетически вкус.

Сексуална характеристика – мъж Риби - продължава
 
Сексуална характеристика – жена Водолей

На жените от зодия Водолей не им е приятно, когато на тях гледат само като на сексуален обект. Те имат значително високи потребности от духовност. Всеки мъж би трябвало да помни това и да се отнася с уважение към тези дами.
Жените от зодията не обичат прибързаността. На първата среща никой не бива да мисли, че може да се отзове в леглото им. На тях им е необходимо да опознаят мъжа, да преценят струва ли си да създадат връзка с него. Те не са много чувствени, предпочитат да запазят своята свобода, ако сметнат, че от този кандидат няма да получат нищо друго освен бърз секс. Интелигентни и аналитични, жените Водолей бързо намират слабостите на мъжете, могат да са добри слушатели, могат дори да окажат изключително силна подкрепа на нуждаещ се. Подобно на мъжа Водолей те обичат да коментират своите проблеми и по тази причина твърде често издават свои тайни пред чужди хора. Достатъчно бъбриви са, поради което им се налага понякога да съжаляват, че не са проявили повече разум, преди да споделят тайните си.

Сексуална характеристика – жена Водолей - продължава
 
Сексуална характеристика – мъж Водолей

Представителите на зодия Водолей не са самотниците мъже, макар че понякога изглеждат точно така. Те по същество обичат компаниите и имат приятели. Обичат да обсъждат своите и чуждите проблеми. Но една жена трябва да знае, че са и много егоистични, когато действително смятат, че имат важен проблем. Те говорят постоянно за него, искат мнение и съвети, после започват ново обсъждане и т.н. Просто им е приятно някой да се занимава с тях и да ги обгрижва. Ако доловят досада у партньорката си, се обиждат и се държат като сърдити малки деца.
В любовта обикновено чакат жената да направи първата крачка. Така че още на първата среща дамата трябва да поеме инициативата в свои ръце, но без да проявява агресивност, защото мъжът Водолей може да се почувства изплашен, ако не е готов за по-сериозна връзка. Той в никакъв случай не е безразличен, но не обича да се напряга, пък и му харесва да бъде в положение на ухажван. Всяка жена, която създава връзка с Водолей, трябва да знае, че той не обича да дава обяснения, дразни се, ако го разпитват. Оставете го на спокойствие и ще ви разкаже даже това, което не искате да знаете по никакъв повод.

Сексуална характеристика – мъж Водолей - продължава
 
Сексуална характеристика – жена Козирог

Каквото и да говорят, жената Козирог е много страстна, независимо че често изглежда прекалено сдържана. На нея просто не й достига смелост да покаже своите желания. Тя се съобразява с моралните правила на обществото, в което живее. Тревожи се какво ще кажат хората, а вътрешно се бунтува срещу всичко, което ограничава свободата й. Не й е много лесно. Това често я лишава от възможността да изживее напълно радостите на любовта, макар че за нея е истинско удоволствие да се чувства обичана. Тази жена е здраво стъпила на земята, не е импулсивна, но е способна на истинска обич. Тъй като изглежда доста резервирана, мъжете често смятат, че не знае какво иска. Чак когато се убеди, че един мъж държи на нея, че близките й го приемат, жената Козирог може да покаже открито любовта си, макар да прави това деликатно. Много често тя се заблуждава, че умело прикрива връзката си, а всички останали говорят зад гърба й, но за нея е важно тя да смята, че спазва нормите на поведение, които не рушат авторитета й. Малко като в омагьосан кръг, но е така.

Сексуална характеристика – жена Козирог - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 1 of 5

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68