Tyxo.bg counter
Еротичен хороскоп
Сексуална характеристика – жена Везни

Жените, родени под знака Везни, са известни със своята красота, нежно лице и чар. Те изпитват почти отвращение към всеки, които за тях не е привлекателен, но това им създава и известни проблеми. Тези дами обичат изящните неща, красивите дрехи и скъпите и елегантни украшения, убавите коли, изисканите пътешествия. Жените Везни са почитателки на изкуството: музика, картини, балет, театър и др.
По същия начин се отнасят и към мъжете, които според техните разбирания трябва да са елегантни, самокритични към поведението си. Грубото държание, нечистите дрехи, просташките маниери отблъскват тези жени и нищо не може да ги застави да приемат такъв мъж дори сред постоянното си обкръжение, а за любовни отношения не може и да става дума.
Под управлението на Венера жените Везни са много изкусни в любовта. Те предпочитат мъже с артистични наклонности. Много богати бизнесмени са се опитвали неуспешно да спечелят, размахвайки на показ финансовото си благополучие, но то въобще не впечатлява жената от тази зодия.

Сексуална характеристика – жена Везни - продължава
 
Сексуална характеристика - мъж Везни

Мъжът, роден под знака на Везни, се стреми към хармония. Неговият живот не върви винаги гладко, но той се опитва да запази и съхрани равновесие. Tвърде чувствителен е и обича спокойствието. Обикновено не е много атлетичен, не се посвещава на определени спортове, но всяко правило си има изключения. Обича обаче да играе шах, да се състезава в решаване на кръстословици, да спори.
Везните обикновено са интересни събеседници, тактични са, имат чувство за хумор. Те са добри бизнесмени, но им е трудно да вземат категорични решения. Нуждаят се от партньор, които може да се заеме с оправянето на по-сложни ситуации и ако намерят такъв в лицето на една жена, са много доволни. Тогава мъжът Везни, който е и естет по душа, се привързва към тази жена и защото с нея може да споделя както работата си, така и възхищението си от изкуството, на което като цяло е голям почитател. Така постепенно се увлича по нея, но не винаги е способен да направи признание. Жените трябва да са много търпеливи, ако харесват този мъж – понякога той може и да не стигне до любовно признание. Интересното е, че на много дами това им харесва. Той трябва да е напълно наясно как да постъпи с желаната жена, чак тогава може да направи крачка напред. Тези мъже са твърде суетни и не могат да понесат отказ. Обичат да получават комплименти, да бъдат ласкани, но не понасят прекалената емоционалност. Ако някоя дама реши да им устрои сцена – загубила е битката. Сцените са нещото, което толкова тактичните Везни не понасят.

Сексуална характеристика - мъж Везни - продължава
 
Сексуална характеристика – жена Дева

Някои статистики сочат, че сред жените от зодия Дева има най-много неомъжени в сравнение с другите зодии. Мнозина са се опитвали да обяснят на какво се дължи това. Налага се мнението, че жените от тази зодия трудно намират партньор, който да отговаря на техните потребности. Жената Дева е склонна към повърхностни разсъждения за хората, често прави изводи само по външния вид, поради което пропуска да оцени качествата на мъжете. Девата твърде много се контролира, макар че по същество е емоционална. Тази жена се страхува да покаже истинските си чувства, опитва се да е винаги сериозна. Това според нея е много по-достойно. От друга страна е скромна, не обича да се самоизтъква, има отлични маниери и се дразни от прекалено много шум около себе си.
Жените Дева често са неспокойни. Те смятат, че могат да решат всеки проблем, но практически това не е така. И тогава стават много тревожни, просто защото искат да владеят положението, а разбират, че не могат. Ако в такъв момент се прояви деликатност към тях, постепенно се отпускат и успокояват. Тази им особеност трябва да бъде разбирана от всеки мъж, ако иска да ги спечели. Те са енергични дами и могат да направят всеки мъж щастлив, ако той се съобразява с техните състояния и потребности.

Сексуална характеристика – жена Дева - продължава
 
Сексуална характеристика – мъж Дева

Мъжът Дева е под властта на планетата Меркурий, което значи, че притежава висок интелект, интересува се от всичко, но предимно се опитва да опознае тайните на човешкото поведение. Твърде много се интересува от материалното състояние на хората, но това е по-скоро от интерес дали те могат да управляват своите финанси – за него това е важно.
Мъжът Дева умее да подбира както приятелите си, така и любовниците си. Рядко греши при избора на партньорка, но пък никога не повтаря грешката си, ако е допуснал такава. Лошото е, че се опитва да налага своите правила в съвместния живот. Не обича да ласкае и често забравя, че любовта на жените минава през ушите, както казва народът.
Девите обичат да са на чист въздух, да поддържат тялото си със спорт, обикновено бягане, спортно ходене, плуване, те рядко предпочитат фитнес или други спортове, изискващи тренировки на закрито. Изискват и от любимите си да имат добра фигура, но обикновено попадат на жени, които не обичат спортни занимания.
Мъжете Дева се отнасят към сексуалната си партньорка твърде бащински. Имат желание да я поучават, да я защитават от беди. Трудно им е, когато срещнат самостоятелни жени, които не приемат съветите им и вземат свои решения дори без да се посъветват. Тогава мъжете Дева страдат, обидени са, чувстват се пренебрегнати. Едни от тях философски се примиряват, а други се затварят в собствения си свят и постепенно се отчуждават от жената до себе си.

Сексуална характеристика – мъж Дева - продължава
 
Сексуална характеристика – жена Лъв

Жената Лъв постоянно се стреми да бъде забелязана. Тя обича да й се възхищават и да й обръщат повече внимание, отколкото на другите дами. Самата тя невинаги е влюбена, но й харесва мъжете да проявяват интереса си към нея така, че всички да забележат, поради което не отхвърля обожателите си даже когато не са й приятни. Обича да е свободна и не се обвързва лесно. Държи на свободния си избор и мрази да има проблеми, когато реши да изостави някого или просто временно да разнообрази любовните си преживявания. В това отношение е значително егоистична и не мисли какво причинява на партньорите си. Ако изпитва по-силни чувства към някого, може да прикрие страничните си връзки, за да не загуби този човек напълно, но на това не може да се разчита.
Жената Лъв е непредсказуема и нетърпелива, когато преследва целите си. Тя е и много суетна – обича да харчи пари за дрехи и накити, старае се да се облича добре, украсява много пищно дома си. Всичко около нея трябва да съблазнява.

Сексуална характеристика – жена Лъв - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 3 of 5

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68