Tyxo.bg counter
Еротичен хороскоп
Сексуална характеристика – мъж Лъв

Мъжът Лъв очаква винаги да му бъде обърнато внимание и е много разочарован, ако това не се случи. Неговото его е толкова силно, че често той си въобразява, че всички останали мъже му завиждат.
Мъжът Лъв се възхищава от красивите жени, но не обича те да се държат предизвикателно, да са шумни и дръзки. Той може да бъде много внимателен и щедър партньор, обича разкоша и е готов да го осигури на жената до себе си, но определено тя трябва да заслужи неговата щедрост. Всяка жена трябва да помни, че Лъвът не обича да му се противоречи. А той не обича полумерките – ако ще воюва – воюва, ако ще дава – ще дава, ако ще обича – обича истински. Способен е да поеме голям риск в името на любовта и приятелството, но гневът му е страшен, ако почувства, че е употребяван или предаден.
Лъвът е постоянно влюбен, чувства се щастлив така и така живее. Обича да го ласкаят и да му угаждат и когато намери жена, способна да му угажда, е много доволен. От друга страна е ревнив. Не е добре да бъде пробудена неговата ревност, защото е способен дори на физическо насилие, ако прецени (или си въобрази), че му изневеряват.

Сексуална характеристика – мъж Лъв - продължава
 
Сексуална характеристика – жена Рак

Нужно е много внимание, за да бъде разбрана жената Рак. Когато имате някакви съмнения дали сте я разбрали правилно, е нужно да си припомните някои основни неща – тя има нужда да е сигурна, че е добре разбирана и подкрепяна от близките си хора, защото й е трудно да споделя своите чувства. Жената Рак се бои от критика и от насмешки. Нищо не може да я нарани толкова много, както несправедлива според нея критика и тя никога не забравя подобно отношение към себе си. Става мнителна и недоверчива. Има и още нещо – тя предпочита да живее в миналото, ако това е възможно. Обича да чете исторически книги, да се връща към спомените си. До известна степен е някак старомодна. Не обича да нарушават уюта, който си е създала, с нови придобивки. Помнете, че е много добра домакиня и се грижи да е подсигурена с пари и храна. Такова е отношението и към всичко, което счита за важно – трябва да го има на разположение.
Жената Рак мрази клюките. Ако един мъж си позволи да споделя с нея свои минали преживявания с друга жена, трябва много да внимава какво точно казва. Ако тя прецени, че той се хвали или клюкарства – загубен е. От друга страна с нея може да се споделят тайни – тя никога няма да сподели наученото, дори връзката да се провали.

Сексуална характеристика – жена Рак - продължава
 
Сексуална характеристика – мъж Рак

Не е лесно да разберете един мъж Рак, особено ако го виждате рядко и не ви е добре познат. Той винаги нещо скрива, даже от най-близките си приятели. Той е мечтател, идеалист, склонен е към размишления, крайно сантиментален е. Твърде неустойчив е в емоционално отношение, ту е въодушевен, ту песимистичен. Притежава способността да увлича хората, когато му е удобно, но може и да се самоизолира от всички. На пръв поглед може да изглежда притворен и непостоянен, но това е само едно от многобройните му настроения. На Рака твърде силно му действа Луната и в зависимост от нейните цикли, той може да е недружелюбен, да създава странни конфликти, но не прави това злоумишлено.
Дори когато опознаете добре Рака, можете да бъдете изненадани от променливостта на настроенията му. Ако му възразявате грубо, можете да се окажете жертва на гнева му, дори на физическо посегателство върху вас. От друга страна може да бъде много нежен и галантен, да дарява безрезервно обич и ласки. Той обича красивите жени, особено ако са остроумни. Всеки мъж обича подобни жени, но за Рака те са особено очарователни. И имайте предвид, че много трудно се отказва от намеренията си. Тъй като може да е много красноречив и обаятелен, обикновено се радва на успехи сред жените, които харесва. Фантастичната му памет му прави много добра услуга при общуването с жените – може да ги изненада със знания, може умело да спори, а ако потрябва, може да цитира нежни стихове. Отличен слушател е, а това е много печеливша позиция, когато трябва да се спечели вниманието на дамите. Tъй като притежава великолепен аналитичен ум, мъжът Рак може да е добър съветник.

Сексуална характеристика – мъж Рак - продължава
 
Сексуална характеристика – жена Близнаци

Жената от зодия Близнаци е много интересна, ако мъжете имат достатъчно търпение да я опознаят, а тя има желание да им покаже своята добра страна и не ги подмине „някак между другото”. Някои казват, че тя може да замени цял харем. В състояние е да привлече мъжкото внимание, ако не по един начин, то по друг. Обикновено е очарователен събеседник, умее да кокетничи, но може да бъде добър слушател и приятел. С нея един мъж може да споделите много неща, които го вълнуват. Някои от тези жени са твърде властни и веднага започват да дават съвети, но те са по-малко от тези, които деликатно ще  го подтикнат да изложи своите мотиви или просто да облекчи душата си.
Жените от зодията лесно създават приятелства, но не са много заинтересувани да поддържат всяко от тях. Те умеят да играят театър – докато са с някого, си придават вид на много дружелюбни, не изказват направо недоволството си, но след раздялата могат да го коментират недоброжелателно. Оставили са добро впечатление и толкова!

Сексуална характеристика – жена Близнаци - продължава
 
Сексуална характеристика – мъж Близнаци

Мъжът Близнаци е в постоянно движение. Той не може да стои на едно място и жадува за динамика. Върши по няколко неща едновременно, за него е важно да действа. Той е самото противоречие. Никой не може да разбере какво му харесва и какво не, а често и сам не знае това. Понякога изглежда, че въобще не се интересува от жената край себе си, а после става ясно, че всичко е видял и има жив интерес към ставащото.
Имайте предвид, че той не понася точно определено разписание. Не можете да разчитате, че ще дойде на точно уговорена среща, както не можете да разчитате и на това да си говорите по една конкретна тема. Това е невъзможно. Близнакът толкова много обича да говори, че започва по няколко теми наведнъж, обяснява, пояснява, докато понякога сам се оплете, но не си въобразявайте, че ще си признае това. Най-добре ще е да не се опитвате да водите словесни битки с него – полза няма да има, а вие само ще се изтощите или ще изпаднете в ужас от словесните потоци. Имайте предвид, че тези мъже са и непредсказуеми. Те са толкова ентусиазирани от собствените си идеи, че се хвърлят доста слепешката да ги осъществяват, забравяйки за важни други задачи.

Сексуална характеристика – мъж Близнаци - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 4 of 5

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68