Tyxo.bg counter
Еротичен хороскоп
Сексуална характеристика – жена Телец

Покровителка на зодия Телец е планетата Венера. Това е причината дамите от тази зодия да знаят хиляди начини за съблазняване на мъжете, без да се налага да учат това от някъде. Изглеждайки съвсем невинни, те изпращат сексуални послания до всички мъже, намиращи се в близост до тях. Ако си наумят, че се интересуват от някой мъж специално, те просто насочват еротичната си енергия към него и почти е невъзможно той да не отреагира. Трябва да се знае обаче, че макар да съблазнява много мъже, жената Телец си има предпочитания и прави своя избор много прецизно. Помнете, че тя е ревнива и категорично заявява своите права. Може да устрои доста шумна сцена, ако нещо застрашава нейната собственост, а тя гледа на мъжа до себе си точно като на собственост. Действа прямо, не обича да чака удобен момент. Не се интересува къде е и кой е около нея, когато отстоява правата си. Ако имате връзка с жена Телец, трябва да помните, че или отстъпвате, или трябва да си тръгнете. Среден вариант няма.
Тази жена става направо опасна, ако долови презрение в поведението на някого. Важи принципът „Целта оправдава средствата”, а средствата тя не подбира, ако трябва да се бори с човек, който си е позволил презрение към нея. От друга страна тя е готова да отвърне на доброто с добро, на обичта с обич, на приятелството с приятелство. Може и да се престори, че не е забелязала някоя дребна лъжа, ако проумее, че е в името на спокойствието и обичта. Тя добре знае, че трябва да се доверява на интуицията си и е много практична в решенията си.

Сексуална характеристика – жена Телец - продължава
 
Сексуална характеристика – мъж Телец

Мъжът от зодия Телец не е от най-темпераментните любовници. Той е търпелив и силен човек. Спокойно изчаква времето, когато ще си вземе своето. Страстите му не са очевидни, но бъдете сигурни, че мъжът Телец няма навик да се отказва от намеренията си. Той е внимателен и нежен и когато една жена го опознае добре, трудно се отделя от него. Трябва обаче да се помни, че той не обича кокетниченето, дребните женски игри, да не говорим за лъжите. Когато усети всичко това в поведението на една жена, Телецът може и да се отдръпне. Той е прям човек и ще ви заяви своята позиция.
Мъжете Телец обикновено са добре развити физически и това е част от тяхното обаяние. Те обичат обстановката, в която ще проявят своите любовни страсти, да е комфортна. Обстановката има голямо значение за тяхното пълно спокойствие, тя е част от любовта им. А ако една жена реши да прекали с кокетниченето, Телецът се отпуска в този комфорт и може и да заспи спокойно, вместо да настоява за взаимност.

Сексуална характеристика – мъж Телец - продължава
 
Сексуална характеристика – жена Овен

Щом чуете за жена Овен, трябва да бъдете много внимателни. Тази жена невинаги е лесно да бъде разбрана. Тя може да изглежда хладна, резервирана, леко апатична и може да създаде впечатление, че не обича силната половина от човечеството. Това обаче не означава, че не се интересува от вас, не се заблуждавайте. Трябва да знаете, че това е една особена игра. Изведнъж можете да се окажете заедно с една много темпераментна, очарователна дама, която при всяко положение ще се опита да доминира над мъжа до себе си. Имате два варианта – да се примирите с нейната импулсивност и взискателност или да се откажете от връзката. Ако вие не можете да издържате на нейното темпо, на бързо сменящите се настроения, тя демонстративно ще покаже своето недоволство. Трябва да сте винаги нащрек с жената Овен. Тя взема бързо решения, а ако е възбудена, не преценява точно какво казва и дали наранява. Докато не бъде удовлетворена, няма да се успокои. Това не е партньорка за слабоволеви мъже или за прекалено чувствителни. Трябва да имате достатъчно сили, за да се противопоставите на вечния й стремеж за господство. Обаче ако сте достатъчно силен човек, тя ще ви оцени, а вие ще разберете, че вашите усилия си струват.

Сексуална характеристика – жена Овен - продължава
 
Сексуална характеристика – мъж Овен

Ключ към сексуалното поведение на мъжа Овен е неговата импулсивност. Той трябва да разбере, че в една връзка е необходимо не само да се получава, а и да се дава, но това му е малко трудно. Проявява нетърпимост към сексуални фантазии, които са му неприятни. И не трябва да ги дразните. А обещаете ли му нещо, трябва да го изпълните. Ако се опитвате само да флиртувате с него и нямате намерение да бъдете негов сексуален партньор, трябва да изясните това по-навреме. Овенът не играе в такива игри. За него обичайните неща са скучни, но лъжата е непоносима. А ако искате да имате една добра сексуална връзка, трябва да използвате въображението си, но внимателно да преценявате границата, за да не отвратите мъжа Овен с прекалена разкрепостеност. Трябва да знаете, че Овенът има едно правило – иска ли вас, значи наистина иска вас.

Сексуална характеристика – мъж Овен - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 5 of 5

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68