Tyxo.bg counter
Еротичен хороскоп
Сексуална характеристика – мъж Козирог

Мъжете от зодия Козирог не винаги знаят значението на думата „не” и ако една жена им откаже внимание, те ще се опитат да сломят съпротивата й. Те са сладострастни, любовта им е крайно необходима и са готови на всичко, за да имат жената, която харесват. За тях са изключително важни сексуалните отношения , независимо дали вярват в любовта или не. Те са прекалено чувствени, не ги интересува, че дадена дама иска да пококетничи, да бъде ухажвана, да й се засвидетелства повече внимание преди секса. От друга страна тези мъже имат потребност да чуват колко са обичани и желани. Искат цялото внимание на жените, способни са на силна ревност даже и когато нямат повод за подобно нещо. Ще си го измислят и на всичко отгоре ще си повярват! Ако са влюбени наистина, са предани. Тогава стават домошари, не търсят други развлечения. Сами могат да измислят много занимания за себе си и за любимата жена. Обикновено това са физически здрави и енергични мъже, не се изтощават лесно и постоянно имат желание за  секс, независимо от ангажиментите си. Така че ако съжителствате с мъж Козирог, не се изненадвайте от факта, че той може да прекъсне работата си и да ви уговаря настоятелно колко добре би било да прекарате известно време в леглото.

Сексуална характеристика – мъж Козирог - продължава
 
Сексуална характеристика – жена Стрелец

Казват за нея, че е Дон Жуан в пола. Може да привлече представителите на мъжкия пол с поглед, с жест, с чувството си за хумор, с усмивката си и т.н. За тези жени се смята, че са твърде хазартни в любовта, че са капризни, сменят често настроенията си и не са способни на силни чувства. Ако някои мъж реши да се раздели с жената Стрелец, тя поглежда на това твърде философски и започва да живее с мисъл за нова връзка. Тези жени са и твърде суетни. Когато напреднат в годините, те често прибягват до пластични операции, защото искат да бъдат забелязвани, да привличат внимание и то не само на мъжете. Те просто имат потребност да бъдат харесвани.
Жената Стрелец обича развлеченията, за нея скуката е нещо много страшно. Те обикновено не са добри домакини, но това не ги притеснява. Считат, че животът им е даден да се радват на нещата около себе си, а не да бършат прах, да лъскат съдове или да губят часове около кухненската печка.
И да не си помислите, че у тези дами няма много достойнства. Напротив: те са откровени, не крият чувствата си, обичат свободата, приключенията, разнообразието ги вдъхновява и зарежда с енергия, не могат да са щастливи, ако са самотни. И не само ако са самотни, а и сами – около тях трябва да има хора, разговори и преди всичко смях. Един мъж трябва да знае, че ако се опита да затвори жената Стрелец в дома си, да я лиши от приятно обкръжение – загубен е.

Сексуална характеристика – жена Стрелец - продължава
 
Сексуална характеристика - мъж Стрелец

Още при първата среща с мъж  Стрелец е вероятно да почувствате прилив на енергия, защото той е весел, очарователен, остроумен. И можете напълно да се заблудите, че сте най-очарователната жена, която той е срещал, а ако сте мъж – че този човек е готов да ви бъде най-добрия приятел.
Не се подвеждайте! Скоро ставя ясно, че той наблюдава внимателно всеки, а ако има жени около него много бързо преценява плюсовете и минусите им. Ако някоя жена го заинтересува, той много бързо ще научи всичко за нея и почти мигновено ще създаде контакт.
Той е много интересен по отношение на романтичните си връзки. И да се разочарова, не губи оптимизма си, че следващата ще е достойна за вниманието му. Без да е прекалено сантиментален, е твърде чувствителен. Предпочита връзки с жени, които имат известен опит и иска те да се радват на живота, колкото той самият. Ако някоя жена реши да го заплашва с раздяла, е много възможно да не й се даде възможност да повтори заплахата си, защото той вече ще е реагирал и ще е иззел правото на решение. Дамата си отива, а Стрелецът продължава по своя път, убеден, че го очаква нова любов.

Сексуална характеристика - мъж Стрелец - продължава
 
Сексуална характеристика – жена Скорпион

Ако ви трябва урок как да съблазните един мъж, можете да се обърнете за съвет към жена от зодия Скорпион. Тя е изключително сексуална, само един напълно безразличен към секса мъж няма да откликне на сигналите, които изпраща. И не е нужно да говори с думи, нито да се напъва да флиртува, да привлича внимание с някакви специални средства. Тя просто привлича мъжкото внимание и това си е. А ако специално реши да примами един мъж, бъдете сигурни, че той е в мрежите й. И няма смисъл да се съпротивлява, нали знаете как кобрата хипнотизира жертвата си!
От друга страна жената Скорпион е твърде претенциозна към партньорите си. Тя бързо разбира, че е привлякла нечие внимание, но за нея това не означава нищо повече от поредната победа и въобще не проявява никакъв интерес, ако прецени, че този мъж не отговаря на критериите й, а те са твърде високи. Тя не обича скучни мъже, не понася някой да размахва парите си и да се опитва да я съблазни с тях, не понася самохвалците и много бързо ги поставя на мястото им, ако въобще им отдели някакво внимание.
Тези жени са много енергични, обичат да работят, умеят да се развличат. Те могат да са си достатъчни и без компания, защото просто никога не скучаят. И никой мъж няма да скучае с тях, но е напълно възможно в един момент да пожелае един по-спокоен живот, тъй като трудно се издържа около вечно дейната Скорпионка.
Както и мъжа Скорпион жените от тази зодия са много страстни, само че при тях не всичко е свързано със секса.

Сексуална характеристика – жена Скорпион - продължава
 
Сексуална характеристика - мъж Скорпион

Мъжете Скорпиони се ръководят от своите сексуални влечения. Те са страстни, непредсказуеми, защото са твърде емоционални. Никакви препятствия не могат да ги спрат, ако искат да удовлетворят своите сексуални влечения. Те обикновено не мислят за последствията. Не ги интересува и мнението на хората, които ги заобикалят. И тъй като са силни, енергични, не са страхливи доста често успяват да постигнат своето. За жените е твърде опасно да се доближават до мъж Скорпион, ако не го познават добре. Колкото и да се опитват да се смоконтролират, тези мъже не успяват да се справят понякога и тогава могат да бъдат груби, брутални, отмъстителни. А като се има предвид, че една голяма част от тях дори не се сещат какво е това „самоконтрол”, положението може да стане твърде неприятно, ако на някоя дама й хрумне да пофлиртува по-активно, а после да откаже на един Скорпион.
Мъжете от тази зодия могат да бъдат и много нежни, щедри, да угаждат на желаната жена, но винаги помнете, че това е един опасен противник, на когото не е присъщо да отстъпва. Липсва всякаква снизходителност към жена, която е засегнала мъжкото му его. Дори да съзнава, че може да загуби всичко, този мъж отива докрай в желанието си да е победител.

Сексуална характеристика - мъж Скорпион - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 2 of 5

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68