Tyxo.bg counter
Здравен хороскоп
Риби - здравен хороскоп за 2016

През 2016 година Рибите ще се радват на добро здраве, но да не подценяват неразположения по причина простуда. Не е нужно да се тича постоянно при лекар, но ако здравословното състояние се влошава, не бива да се прибягва до самолечение или просто да се пренебрегва проблема.
Повече трябва да внимават Рибите и с  емоционалните си преживявания, тъй като годината ще е динамична за тях.

Риби - здравен хороскоп за 2016 - продължава
 
Водолей - здравен хороскоп за 2016

Здравето на Водолея през 2016 година ще бъде добро, особено ако не се допуска недостиг на витамини. Също така e необходимо да се контролират ситуациите с по-голямо нервно напрежение, още повече когато няма реални причини за такова, а просто не могат да се овладеят тревожните мисли. Водолеите ще трябва да се научат мъдро да приемат някои неудачи, ако искат да нямат безсънни нощи и депресивни състояния.

Водолей - здравен хороскоп за 2016 - продължава
 
Козирог - здравен хороскоп за 2016

 


Здравето на хората от зодия Козирог ще бъде в относителна стабилност, но са вероятни проблеми в резултат от простуди през първите месеци на годината. Никак няма да е лошо да не се прибягва до самолечение, а да се потърси професионална помощ, особено при остра кашлица. Не се очертава тенденция към сериозни заболявания, но за сметка на това трябва точно да се спазват лекарските предписания.


Козирог - здравен хороскоп за 2016 - продължава
 
Стрелец - здравен хороскоп за 2016

Здравето на Стрелците през годината ще е в добро състояние, макар че те винаги ще бъдат ангажирани с много и различни дейности – обратното просто не е възможно. За тях е по-опасно бездействието. Има вероятност да се допуснат травми на битова основа, но при по-малко бързане и повече внимание, това може да се избегне.

 

Стрелец - здравен хороскоп за 2016 - продължава
 
Скорпион - здравен хороскоп за 2016

По отношение на здравето е нужно Скорпионите да са внимателни в първия месец на 2016 година и да не подценяват два важни фактора – облеклото и храненето. Не е нужно от суета да се стига до простуди, а от лакомия до покачване на теглото.
По принцип хората от този знак могат да се самоконтролират и ако не допуснат грешки през януари, ще се радват на физически комфорт.

 

Скорпион - здравен хороскоп за 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 1 of 8

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68