Tyxo.bg counter
Здравен хороскоп
Телец - здравен хороскоп за 2016

През 2016 представителите на знака Телец трябва да се грижат отговорно за своето здраве, тъй като на изпитание ще бъде поставено емоционалното им равновесие. Чести промени в настроенията, склонност към депресия, преумора - това ще са едни от най-сериозните проблеми.
Вероятни са и проблеми с бъбреците и черния дроб.

 

Телец - здравен хороскоп за 2016 - продължава
 
Овен - здравен хороскоп за 2016

Тъй като  2016 година за представителите на зодия Овен ще е много активна, здравето им ще бъде подложено на изпитание в определени моменти. По-скоро грижите трябва да са насочени към изграждане на правилен баланс по отношение на работа и почивка.
Също така е нужно внимание за съхранение на нервната система, тъй като и в деловата дейност, и в любовта Овенът трябва да проявява търпение, което само по себе си е доста натоварващо за него. И все пак точно умението да проявите търпеливост ще ви предпази от по-големи беди, защото гневните изблици могат да ви докарат доста неприятност.

Овен - здравен хороскоп за 2016 - продължава
 
Риби – кожа и коса

Кожата на хората от зодия Риби е склонна към различни алергични обриви. За тази зодия са характерни и отоци. Трябва да се внимава в каква среда стоят Рибите, тъй като кожата им бързо попива влага, миризми и различни токсични вещества.
Препоръчително е да се използват много натурални вещества за почистване и подхранване на кожата: папая, краставици, киви. Особено ценни са маски, които съдържат минерали и витамини, а също така и Омега-3. Лесен начин за подхранване е изстискването на капсула рибено масло и намазване на лицето и шията със съдържанието.

Риби – кожа и коса - продължава
 
Водолей – кожа и коса

Самата кожа на представителите на зодия Водолей не е особено проблемна, но стресови ситуации и неправилно хранене могат да предизвикат нежелани явления като обриви, червени петна, тъмни кръгове под очите. За да има добър вид кожата, трябва целият организъм да работи отлично. За жените от зодията е особено важно да имат достатъчно сън. В противен случай кожата им излежда сива и без блясък.
Маски с какао имат отличен ефект за копринена мекост и блясък на кожата.

Водолей – кожа и коса - продължава
 
Козирог – кожа и коса

Кожата на Козирозите често им създава проблеми от типа: сухост, раздразнителност, алергии, брадавици. Нужни са постоянни грижи, за да се избягнат подобни проблеми, а е известно, че представителите на зодията често проявяват немарливост в това отношение.
Полезни са маски с краставици, сок от шипка, екстракт от алое. Трябва много внимателно да се избират козметичните продукти, за да не се допуска допълнително изсушаване на кожата.

Козирог – кожа и коса - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 3 of 8

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68