Tyxo.bg counter
Здравен хороскоп
Стрелец – кожа и коса

Стрелците се отличават с плътна кожа, но тя често е по-мазна и с разширени пори. При хора с по-слаба имунна система често се появяват и циреи. Препоръчителни са маски с ананас, киви, грозде, а също така очистителни процедури с екстракт от маракуя, нар, магданоз и бяла глина. Козметични продукти със соли от Мъртво море също оказват положително въздействие.

Стрелец – кожа и коса - продължава
 
Скорпион – кожа и коса

Хората от зодия Скорпион обикновено са с по-плътна кожа, която създава проблеми предимно в областта около носа, където се появяват малки пъпчици. При неправилни грижи могат да се получат гнойни възпаления. Черните точки също са неприятно явление. Добре може да подейства маска от месестата част на зелена ябълка с добавка на лимонов сок. Положително се отразяват и маски от мляко, извара и яйчен белтък. Особено добър ефект има бялата глина върху кожата на Скорпионите.

Скорпион – кожа и коса - продължава
 
Везни – кожа и коса

За Везните е характерно, че имат много нежна и тънка кожа. Това е по-типично за жените, докато мъжете са с по-плътна кожа, която естествено създава и по-малко проблеми.
Често под очите на дамите се образуват тъмни кръгове или отоци, особено след стресови ситуации. Това е в резултат от недостатъчно добрата работа на бъбреците, които са слабо място в организма на хората от зодия Везни. Нужно е да се пият специални билкови чайове, предназначени да регулират функциите на бъбреците.

Везни – кожа и коса - продължава
 
Дева – кожа и коса

При хората от зодия Дева кожата е като огледало за състоянието на храносмилателната система, особено на червата. Известно е, че голяма част от Девите страдат от запек и по тази причина кожата им не винаги е в добро състояние. Чести са обривите и различни видове петна. Много полезни процедури са клизмите, но пък Девите трудно могат да бъдат заставени да направят подобно нещо.
Полезно е да се спазват вегетариански диети, но все пак не е нужно Девите да са крайни вегетарианци.

Дева – кожа и коса - продължава
 
Лъв - кожа и коса

Дамите от зодия Лъв обичат да правят впечатление на околните, тъй като не са лишени от суета. Те пробват различни козметични средства, стараят се да постигнат гладка и блестяща кожа, но поради любовта си към сладките храни, не винаги постигат желанието си. Често страдат от обриви и разширени пори, твърде чувствителни са към ултравиолетовите лъчи. За тях са полезни козметични продукти с екстракт от оранжеви и жълти плодове – ананас, мандарина, банан, а също така яйчен жълтък, мед и сок от моркови.

Лъв - кожа и коса - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 4 of 8

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68