Tyxo.bg counter
Здравен хороскоп
Рак – кожа и коса

Жените от зодия Рак обичат да се грижат за кожата и косата си и са много умели в тази дейност. Те не са почитателки на козметичните салони, но и в домашни условия действат успешно.
Кожата им действително се нуждае от грижи, тъй като често е твърде деликатна. Тя има склонност към алергични обриви и тук на помощ може да дойде екстракт от пасифлора.

Рак – кожа и коса - продължава
 
Близнаци – кожа и коса

Близнаците, като представители на Въздушната стихия, проявяват склонност към суха кожа, която често се лющи. За тях е много важно да се научат да поддържат кожата си правилно, тъй като тя е едно от проблемните им места. Ако не изберат правилните козметични средства, могат да си създадат невероятно тежки проблеми.
За тях не са препоръчителни скрабове, по-удачно е да използват лосиони на основа жълт кантарион и бял равнец, алое, ако нямат алергия към него. Препоръчително е да ползват хидратиращи кремове с екстракт от дюля, нар и джинджифил.

Близнаци – кожа и коса - продължава
 
Телец – кожа и коса
Слабото място на хората от зодия Телец е шията. Кожата там е склонна към голямо изпотяване и алергични реакции. Телците трябва да полагат много грижи за областта на деколтето и шията си, защото точно те издават възрастта им, а понякога кожата там е толкова съсипана, че спокойно могат да се добавят по 4-5 години към реалните.
Препоръчително е да се използват кремове с екстракт от джинджифил, авокадо и папая. За маски е отличен вариант използването на червени плодове: ягоди, вишня, червено френско грозде.
Телец – кожа и коса - продължава
 
Овен – кожа и коса

Представителите на зодия Овен принадлежат към огнената стихия, поради което тяхната кожа се отличава с повишена чувствителност, склонност към възпаления, гнойни образувания.
Най-пълноценно хидратиране на кожата може да се постигне с помощта на натурални плодове, и то с киви и праскови.
За подхранване са нужни витамин А и В, като е най-подходящо да се използва отвара от магданоз и зелен чай. С отвара от магданоз може да се обтрива лицето 2 пъти дневно.

Овен – кожа и коса - продължава
 
Здравето на Риби

Много от астролозите смятат знака Риби за най-одухотворен. Представителите му често са поети-мечтатели, писатели-лирици, музиканти и живописци. Те са артистични, жертвени, силно чувствителни натури. Тези особености се отразяват и на здравето им.
Рибите, родени през първите две декади  (20 февруари - 12 март), не се отличават с голяма физическа енергия, макар че като цяло са здрави хора. Родените пред третата декада (12 - 20 март) са по-силни, тъй като попадат под влиянието на Марс – планетата на енергията.
Проблемите със здравето на хората от зодията са предимно на емоционална основа. Даже когато те изглеждат спокойни, са под вътрешно напрежение, изпълнени са с тревоги и безпричинно безпокойство. Именно това става причина за множество здравословни проблеми, предимно от неврологичен характер.

Здравето на Риби - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 5 of 8

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68