Tyxo.bg counter
Здравен хороскоп
Везни - здравен хороскоп за 2016

Здравето на хората от знака няма да поднася големи изненади, но през 2016 се открива възможност да бъдат изкоренени някои вредни навици. Алкохолът е особено нежелан, както и злоупотребата със сладки храни, следователно представителите на знака биха могли да се ограничат в тези направления, ако проявят малко повече воля.

Везни - здравен хороскоп за 2016 - продължава
 
Дева - здравен хороскоп за 2016

По отношение на здравето Девите могат да са спокойни, ако водят разумен живот, а това е много вероятно, стига да не се поддадат на маниакалната си страст довеждат всичко до съвършенство и да се преуморяват много . Стресовите ситуации могат да предизвикат много неприятности за една Дева и спасението е в мъдрия и аналитичен подход към ставащото.

Дева - здравен хороскоп за 2016 - продължава
 
Лъв - здравен хороскоп за 2016

Здравето на хората от зодия Лъв през 2016 няма да е постоянно в отлично състояние. Динамичният живот може да доведе до преумора у мнозина представители на знака, а също и до проблеми със сърдечното здраве. Наложително е да се отделя време за разходки, кратки излети в планината, спорт.
Особено внимателни трябва да са Лъвовете през първите месеци на годината. Не се препоръчва да прекарват много време на студено, като това важи с особена сила за жените, при които е вероятно да се получат усложнения поради простуда – възпаления на дихателните пътища и гениталните органи.

Лъв - здравен хороскоп за 2016 - продължава
 
Рак - здравен хороскоп за 2016

По отношение на здравето представителите на зодия Рак трябва да бъдат внимателни през 2016, особено ако почувстват странни неразположения през зимните и пролетните месеци. Посещението при лекар не бива да се отлага, макар че основните причини ще са преумора, емоционален стрес, раздразнителност от някои семейни неуредици.

Рак - здравен хороскоп за 2016 - продължава
 
Близнаци - здравен хороскоп за 2016

 

Здравето на Близнаците ще е стабилно, ако успеят да не драматизират възникнали неудачи в службата, дребни конфликти с началниците и в семейството. Тъй като са вероятни проблеми с нервната система, е нужно да се подхожда към всяко затруднение мъдро и със спокойствие.

Храненето ще е от изключителна важност за цялостното здраве. Не бива да се допуска гладуване, но периодично е добре да се правят разтоварващи дни, тъй като ясно ще е изразена тенденция към повишаване на теглото.

Близнаци - здравен хороскоп за 2016 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 2 of 8

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68