Tyxo.bg counter
Китайски хороскоп
Свиня (Глиган) – 2012

Годината на Дракона ще бъде почти неутрална за развитието на Глигана. Не могат да се очакват големи постижения, но няма да се случат и събития, които ще доведат до сътресения и провали. Може да се смята, че периодът ще бъде спокоен и представителите на знака ще осъществяват плановете си, ако не си поставят някакви свръх големи цели. Професионалният им живот ще е успешен, те ще затвърдят позициите си, ще бъдат уважавани от колегите си. Не бива да се стремят към началнически постове, да интриганстват и да кроят заговори. Любопитството им към събитията може да им бъде от полза само ако съумеят да запазят неутралитет. Това важи с най-голяма сила за Металната Свиня.

Свиня (Глиган) – 2012 - продължава
 
Куче - 2012

В годината на Дракона представителите на знака Kуче трябва да бъдат много внимателни към всичко, което предприемат, за да се справят с многото трудности по пътя си. Те обаче са трудолюбиви и упорите хора, а това ще е гаранцията за успешен завършек на техните начинания. Способността им да общуват с останалите и стремежът им да се самоусъвършенстват ще се развият още повече през тази година. Тя  ще е благоприятна и за тези, които имат за цел да повишат образованието си, за квалификационни курсове и изяви в в ново направление.

Куче - 2012 - продължава
 
Петел – 2012

За представителите на знака Петел 2012 година ще бъда твърде разнообразна. Те ще трябва да се борят на няколко фронта, като не на последно място е този, в който ще се наложи да коригират прекалената си амбициозност, жаждата за власт, а понякога и прекаленото си високомерие. Още в края на месец февруари Петлите ще разберат, че не могат да справят с нещата на всяка цена. Нужно е да не прекрачват някои граници, ако искат да вървят напред и да имат подкрепата на близки и колеги. Склонността им да устройват скандали, когато нещо не върви според техните разбирания и желания може да доведе до много неприятни последици.

Петел – 2012 - продължава
 
Маймуна – 2012

Ако представителите на знака Mаймуна искат да успеят в годината на Дракона, ще трябва да положат изключително много усилия.  Те ще имат много идеи, но всичко ще става значително по-трудно, отколкото при другите зодии. Въпреки всичко ще проявяват голяма издръжливост и по-упоритите ще могат да се поздравят с успехи. Ако положат усилия да превъзпитат самите себе си, представителите на знака биха могли да имат успешни бизнес начинания, да изградят нови контакти, а творческите личности сред тях да станат твърде популярни не само на национално равнище. Какво би могло да им пречи – импулсивността, склонността да „претупват” работа си, нерядко срещаната сред тях безотговорност и прекалената горделивост. Успеят ли да подтиснат тези свои отрицателни качества, ще пожънат успехи в различни свои изяви и като бизнесмени, и като служители, а и в семейните си отношения.

Маймуна – 2012 - продължава
 
Овца (Коза) – 2012

За представителите на знака Овца (Коза) годината на Дракона ще бъде много по-спокойна от предишната, но те трябва да си направят добра равносметка за допуснатите в миналото грешки и да се постараят да променят някои неща в характера си. Не бива толкова лесно да се поддават на емоциите си и да изпадат в стрес от всяка малка трудност. Ще намерят и добри съветници, които ще бъдат известен коректив на нестабилното им емоционално поведение.
Годината на Дракона ще бъде по-успешна в много направления: бизнес, творчество, създаване на нови контакти. Само че трябва да се действа по-решително и да се остави на заден план прословутата мнителност на тази зодия. Не бива във всичко да се привижда някаква потенциална заплаха, още повече когато няма никакъв повод за подобно нещо Представителите на знака би трябвало да бъдат по-гъвкави и да не изпускат благоприятните ситуации.

Овца (Коза) – 2012 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 1 of 7

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68