Tyxo.bg counter
Китайски хороскоп
Зодия Глиган през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на зодия Глиган, ще бъдете големи късметлии в годината на Жълтото земно куче. Независимо от някои трудности, накрая ще излезете победители от всяка ситуация, но никога не бива да се предавате. Последователност, борбеност, уважение към хората - това са трите ключа към успеха през 2018. Не допускайте колебливост. Нищо не бива да ви плаши и да ви подтиква да приемате ситуациите, без да положите усилия да ги промените към добро.
На работното си място ще се чувствате достатъчно уверени в знанията и опита си. Остава да преодолеете интригантството на някои от колегите си и да покажете, че сте човек, когото трябва да подценяват.

Зодия Глиган през 2018 - продължава
 
Зодия Куче през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на зодия Куче, през 2018 година ще бъдете твърде спокойни и ще можете да се отдадете изцяло на личните си интереси. Не ви очакват някакви кардинални промени, но това не означава, че трябва да мързелувате и да се откажете от целите си. Ако сте последователни и целеустремени, макар и бавно ще напредвате в кариерата си, ще заслужите признание и уважение. Не поемайте чужди ангажименти, въпреки че много хора ще се опитат да ви прехвърлят своите задачи, мислейки, че сте лесна плячка. Те просто не съзнават, че под привидната ви мекота, сте един трезвомислещ и твърд човек.

Зодия Куче през 2018 - продължава
 
Зодия Петел през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на зодия Петел, ще имате сложни преживявания в годината на Жълтото куче. Трябва да сте внимателни, защото и без това характерът ви е доста противоречив. Много от проблемите, които ще възникнат, могат да бъдат разрешени благополучно, ако смирите малко гордостта си и овладеете емоциите си.
В кариерата ви ще има периоди на възход и провали, но нищо фатално няма да се случи. Макар че понякога ще ви е скучно, особено в първата половина на годината, ще трябва да си вършите работата стриктно, за да не усложнявате собствения си живот. Не ви съветваме да сменяте работа си, независимо че това е година на промените.

Зодия Петел през 2018 - продължава
 
Зодия Маймуна през 2018

 

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на зодия Маймуна, в годината на Жълтото земно куче ще бъдете твърде облагодетелствани и тя ще премине за вас с лекота. Каквито препятствия да има пред вас,  ще излизате победители и дори печеливши. Всички промени, ставащи в живота ви, ще бъдат за добро, макар че невинаги ще осъзнавате това веднага.
Известно е, че сте оптимистични и много умни, но и значително повърхностни в някои ситуации. Затова не бързайте да реагирате, а първо помислете.

Зодия Маймуна през 2018 - продължава
 
Зодия Коза през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на знака Овца (Коза), в  годината на Жълтото земно куче ще бъдете значително облагодетелствани, стига да си правите редовно  добра равносметка какво сте успели да свършите от набелязаното. Не бива лесно да се поддавате на емоциите си и да изпадате в стрес, ако не сте постигнали неща точно както сте възнамерявали. Това е година на промените за вас и вие ще се развивате непрекъснато. Това, което не сте успели днес, ще успеете утре.
Годината на Жълтото куче ще бъде успешна в много направления: бизнес, творчество, създаване на нови контакти. Трябва да  действате решително и да подчините прословутата си срамежливост.

Зодия Коза през 2018 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 1 of 7

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68