Tyxo.bg counter
Китайски хороскоп
Зодия Бик през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, които сте представители на зодия Бик, е добре да помните, че годината на Жълтото земно куче няма да е изцяло благоразположена към вас. Това не значи, че няма да е успешна, но и вие ще трябва да се погрижите за някои неща. На първо място бъдете бдителни към здравето си и не се претоварвайте в в емоционален план. За вас е важно да преодолявате през цялата година стресовите ситуации по-безболезнено. Не допускайте дребни неща да сриват душевния ви комфорт и не се взирайте толкова в малките грешки на околните.

Зодия Бик през 2018 - продължава
 
Зодия Плъх през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, които сте зодия Плъх, ще се радвате на късмет в годината на Жълтото земно куче, въпреки че често ще бъдете в емоционален стрес. Сами ще се стараете да направите добро впечатление на началниците си, на съседите, даже на непознати хора. Макар че това ще ви създава напрежение, резултатите ще ви удовлетворяват и ще бъдете доволни. Пословичното ви трудолюбие  сега ще се прояви в много направления, ще бъде оценено и възнаградено. Важно е да помните, че не бива да пропускате шансовете си, било от притеснение пред неизвестното или поради умора.

Зодия Плъх през 2018 - продължава
 
Съвместимост: Дракон – Кон, Овца (Коза), Глиган

Дракон – Кон
Двата знака имат общи черти като ентусиазъм, борбеност, стремеж към постигане на целите. Това ги обединява и те могат да сключват успешни съюзи, да предприемат общи авантюри. Особено силен тандем се получава, ако са съотборници в спортни състезания.
По-сложна е ситуацията, ако жената е Дракон, а мъжът Кон. Тогава жената Дракон изисква постоянно внимание към себе си, а Конят е достатъчно егоистичен, за да изневери на принципа си, че той е важната фигура. Колкото и жената да се опитва да обуздае непослушния Кон, той си прави каквото реши, а това пък е трудно поносимо за властния Дракон. По тази причина брачните съюзи в подобен случай обикновено са кратки.

Съвместимост: Дракон – Кон, Овца (Коза), Глиган - продължава
 
Съвместимост: Дракон – Дракон, Вол, Заек

Дракон – Дракон
Съюзът между два Дракона е много интересно явление. От една страна те са очаровани един от друг, но скоро между тях се пораждат недоразумения, защото всеки се смята за достатъчно интелигентен и достоен да е лидер. Не приемат съвети и критика помежду си, просто защото се смятат за равностойни и никой не е склонен да отстъпи при различия в мненията. Сблъсъците помежду им са равностойни на едно твърде напрегнато театрално представление, но то скоро ги изморява и някак постепенно се оттеглят от сцената. Разбира се, няма победен, няма победител.
За другите знаци е добре да помнят, че никога не бива да се намесват в съперничеството между два Дракона. В такъв случай те се обединяват, смазват натрапника и продължават да водят битката помежду си, докато не им омръзне.

Съвместимост: Дракон – Дракон, Вол, Заек - продължава
 
Съвместимост: Дракон – Маймуна, Тигър, Куче

Дракон – Маймуна
Според Китайския хороскоп тези два знака могат да сключват много успешен брак, както и друг вид съюз. Те взаимно се допълват, тъй като Маймуната е хитра, може ловко да манипулира околните, а това е трудно за Дракона. Той от своя страна има достатъчно енергия и за двамата. Опасно е само ако Маймуната се поддаде на страстта си да се шегува, защото Драконът приема всичко сериозно и би могъл да не разбере своеобразния хумор. В подобен случай може да настъпи не само разрив в отношенията, а двамата партньори да се превърнат в люти врагове. Това рядко се случва поради пословичното търпение на Дракона, но не бива да се забравя, че гневът му може да бъде страшен.

Съвместимост: Дракон – Маймуна, Тигър, Куче - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 3 of 7

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68