Tyxo.bg counter
Китайски хороскоп
Вол (Бик) – 2012

През 2012 трудолюбивият Вол ще трябва да води постоянна битка, за да устоява правата си и да подобри своя живот. И още нещо – ще бъде в постоянна борба със своите съмнения дали постъпва правилно в различни ситуации. Въпреки всичко годината ще бъде успешна за Бика в делови план. Повечето от неговите планове ще бъдат реализирани успешно, макар че много пъти ще попада в рискови ситуации. Силната воля, големият интелектуален потенциал ще помогнат да се избягнат провалите и всичко да завърши успешно.
Неочаквано за самия себе си, Волът ще почувства потребност да промени някои свои качества, както и отношението си към околните. Ще се старае да бъде по-гъвкава, лоялен, ще започне да се учи как да прави компромиси в определени моменти. Това няма да го направи по-безпринципен или слабохарактерен, а тъкмо обратното. Всъщност той помъдрява.

Вол (Бик) – 2012
 
Плъх - 2012

Годината на Черния Воден Дракон ще бъде благоприятна за Плъха. Отдават се възможности за реализация на много смели начинания. Представителите на този знак ще бъдат находчиви, изобретателни и ще поемат рискове. Годината ще даде възможност на много хора от зодията да подобрят своето материално положение и да променят нещата около себе си към добро. Както занимаващите се с бизнес, така и дейците на изкуството ще бъдат съпътствани от късмет и ще имат голямо вдъхновение за работа. За тях годината ще е най-успешна.  Пословичното трудолюбие на Мишката сега ще се прояви на много поприща, ще бъде оценено и възнаградено.

Плъх - 2012 - продължава
 
Съвместимост: Дракон – Кон, Овца (Коза), Глиган

Дракон – Кон
Двата знака имат общи черти като ентусиазъм, борбеност, стремеж към постигане на целите. Това ги обединява и те могат да сключват успешни съюзи, да предприемат общи авантюри. Особено силен тандем се получава, ако са съотборници в спортни състезания.
По-сложна е ситуацията, ако жената е Дракон, а мъжът Кон. Тогава жената Дракон изисква постоянно внимание към себе си, а Конят е достатъчно егоистичен, за да изневери на принципа си, че той е важната фигура. Колкото и жената да се опитва да обуздае непослушния Кон, той си прави каквото реши, а това пък е трудно поносимо за властния Дракон. По тази причина брачните съюзи в подобен случай обикновено са кратки.

Съвместимост: Дракон – Кон, Овца (Коза), Глиган - продължава
 
Съвместимост: Дракон – Дракон, Вол, Заек

Дракон – Дракон
Съюзът между два Дракона е много интересно явление. От една страна те са очаровани един от друг, но скоро между тях се пораждат недоразумения, защото всеки се смята за достатъчно интелигентен и достоен да е лидер. Не приемат съвети и критика помежду си, просто защото се смятат за равностойни и никой не е склонен да отстъпи при различия в мненията. Сблъсъците помежду им са равностойни на едно твърде напрегнато театрално представление, но то скоро ги изморява и някак постепенно се оттеглят от сцената. Разбира се, няма победен, няма победител.
За другите знаци е добре да помнят, че никога не бива да се намесват в съперничеството между два Дракона. В такъв случай те се обединяват, смазват натрапника и продължават да водят битката помежду си, докато не им омръзне.

Съвместимост: Дракон – Дракон, Вол, Заек - продължава
 
Съвместимост: Дракон – Маймуна, Тигър, Куче

Дракон – Маймуна
Според Китайския хороскоп тези два знака могат да сключват много успешен брак, както и друг вид съюз. Те взаимно се допълват, тъй като Маймуната е хитра, може ловко да манипулира околните, а това е трудно за Дракона. Той от своя страна има достатъчно енергия и за двамата. Опасно е само ако Маймуната се поддаде на страстта си да се шегува, защото Драконът приема всичко сериозно и би могъл да не разбере своеобразния хумор. В подобен случай може да настъпи не само разрив в отношенията, а двамата партньори да се превърнат в люти врагове. Това рядко се случва поради пословичното търпение на Дракона, но не бива да се забравя, че гневът му може да бъде страшен.

Съвместимост: Дракон – Маймуна, Тигър, Куче - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 3 of 7

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68