Tyxo.bg counter
Китайски хороскоп
Съвместимост: Дракон – Плъх, Змия, Петел

Драконът е едно силно и доверчиво същество и може да се разбира с повечето представители от другите знаци. Той обича да е лидер, но ако усети обич, е готов на отстъпки и великодушно може да се прави на разсеян. Стига някой да не прекали с глезотиите си и да не предизвика гнева му.

Дракон – Мишка (Плъх)
Съвместимостта на двата знака е значително висока. Плъхът е силно очарован от Дракона и е готов да понася всичко, само да бъде близо до величествения Дракон. Той пък от своя страна се старае да не злоупотребява с обичта и преклонението към него. Така се получава един много хармоничен съюз, при който ако се сключи брак, Плъхът се заема с охота с всички проблеми по подреждане на дома и гледането на децата, а Дракона се грижи за материалното благополучие.

Съвместимост: Дракон – Плъх, Змия, Петел - продължава
 
Година на Дракона

По Източния календар годината на Дракона ще настъпи на 23 януари 2012 г. и ще приключи на 9 февруари 2013 г. Драконът е най-яркият и необичаен знак в Китайския хороскоп, а такава ще бъде и цялата 2012, която е под неговата власт и под покровителството му. През тази година на всеки ще бъде предоставена възможност да промени живота си към добро, но трябва да отговаря на критериите, поставени от Дракона: решителност, великодушие, искреност, целеустременост. Ако си мислите, че с това се изчерпват изискванията на това благородно същество, грешите. Трябва да сте упорити, да не сте паразити и измамници, да не сте бюрократи и завистници, защото Драконът е безпощаден към подобен тип поведение.

Година на Дракона - продължава
 
2011 Година на заека

Китайската нова година започва на 3-ти Февруари. Изминалата вече 2010 година бе година на тигъра според китайския зодиак, а сега е ред на заека.
В годината на заека по принцип животът се забавя. След трудната година на тигъра, всички имаме нужда от намаляне на темпото. Природата сигурно го е планирала. Даде ужасна година на тигъра, изпъленан с войни,болка и болести. Сега ще имаме цяла нова година за възстановяване.

2011 Година на заека
 
Китайски хороскоп- прасе

Елемент: Вода
Посока: Север- Север- Изток
Цвят: роял розово
Щастливо число: 5
Сезон: Зима
Месец: Ноември
Приятели: Заек и Коза
Врагове: Змия
Силни, груби и весели са представителите на дванадесетият знак от китайския зодиак. Прасетата са праволинейни, честни и смели натури, на които може да се възхищавате. Прасетата не носят лоши чувства и се опитват да запазят добри отношения с всички. Много са търпеливи и са добри учители. Прасетата ценят добрата храна и напитки и представителите са хора, които обичат да прекарват добре.

Китайски хороскоп- прасе
 
Китайски хороскоп- куче

Елемент: Земя
Посока: Запад- Север- Запад
Цвят: тюркоазен
Щастливо число: 9
Сезон: Есен
Месец: Октомври
Приятели: Тигър и Кон
Врагове: Дракон
Лоялни и честни са представителите на китайския зодиакален знак куче. Тези хора вплитат много качества. Хората кучета имат страхотно чувство за справедливост и честна игра. Кучетата са чаровни и магнетични и постигат това без никакви усилия. Кучетата могат да бъдат раздразнителни и остри в аргументите си, ако си заслужите. Също така хората от този вид могат да са големи "бойци", за да защитят семейството си или тези, които обичат.

Китайски хороскоп- куче
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 4 of 7

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68