Tyxo.bg counter
Китайски хороскоп
Китайски хороскоп- петел

Елемент: Метал
Посока: Запад
Цвят: Виолетов
Щастливо число: 6
Сезон
: Есен
Месец: Септември
Приятели: Вол и Змия
Врагове: Заек
Понякога неразбрани петлите са десетият знак от Китайския Зодиак. Изглеждат много атрактивни и самоуверени. Някои представители са силни, мистериозни и тихи. Някои са агресивни. Могат да ви омагьосат с чар или да бъдат най- лошия ви кошмар. Петлите смятат, че живота е скъп. Имат надежди и силно желание за успех. Обичат да спазват всичко под час и да успяват във всяка област. Въпреки всичко петлите са традиционни персони. Имат добро сърце и желаят само доброто на околните. Петлите са отлични работници и вършат страхотна работа с ограничени ресурси.

Китайски хороскоп- петел
 
Китайски хороскоп- маймуна

Елемент: Метал
Посока: Запад- Юг- Запад
Цвят: жълт
Щастливо число: 10
Сезон: Есен
Месец: Август
Приятели: Дракон и Плъх
Врагове: Тигър
Естествено уверени и многолики са представителите на зодиакалния знак маймуна. Рядко поценяват себе си и обичат живота. Представителите на знака са много аналитични и могат лесно да превърнат дадена ситуация в свое предимство. Добри оратори са, обичат парите и да решават проблемите по оригинален начин.

Китайски хороскоп- маймуна
 
Китайски хороскоп- коза

Елемент: Земя
Посока: Юг-Юг-Запад
Цвят: Светло Зелено
Щастливо число: 12
Сезон: Лято
Месец: Юли
Приятели: Заек и прасе
Врагове: Вол
Отзивчивата, мила и състрадателна коза (или овца) е осмият символ в Китайския зодиак. Това тихо и понякога срамежливо животно е много жалостиво, много емоционално и има артистично око. Козата е много близка със семейсвото си.
Парите някак сами идват при представителите на знака. Често други хора им ги дават. Козата е страхотен гост и е хубаво да ги имаш наоколо. Представителите на зодията се наслаждават на хубавите неща.

Китайски хороскоп- коза
 
Китайски хороскоп- кон

Елемент: Огън
Посока: Юг
Цвят: абанос
Щастливо число: 8
Сезон: Лято
Месец: Юни
Приятели: Тигър и Куче
Врагове: Плъх
Популярният и активен кон е седмият знак според китайската астрология. Конете са независими хора, които обичат ближния. Могат да бъдат доста твърдоглави. Когато са ядосани действат без да мислят. Тяхната физическа магнетичност е комбинирана със страстта да измислят нови идеи. Обичат да помагат на всеки, а когато вършат нещо го правят както трябва. Конете искат да бъдат успели. Никога не подценявайте природата на коня да гони докрай своята цел.

Китайски хороскоп- кон
 
Китайски хороскоп- змия

Елемент: Огън
Посока: Юг- Юг- Изток
Цвят: Светло син
Щастливо число: 3
Сезон: Лято
Месец: Май
Приятели: Вол и Петел
Врагове: Прасе
Мъдри и често мистериозни змиите са шестия знак в Китайския Зодиак. Те са физически силни и често имат силно чувство за личен стил. Те са по- скоро независими и следват своята пътека в живота без значение, какво мислят другите.

Китайски хороскоп- змия
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 5 of 7

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68