Tyxo.bg counter
Китайски хороскоп
Китайски хороскоп- дракон

Елемент: Зермя
Посока: Изток- Юг- Изток
Цвят: Златно
Щастливо число: 2
Сезон: Пролет
Месец: Април
Приятели: Плъх и Маймуна
Врагове: Куче
Представителите на знак дракон са мощни и със силна воля. Това са харизматични хора, които следват своят уникален път в живота. Не винаги е лесно да си с тях, тъй като те могат да бъдат много взискателни и прекалено самоуверени в собствените си умения.
Силата на драконите е в качеството им никога да не се отказват. В начина им на мислене винаги е заложено да се намира решение. Драконите са най- щастливи, когато имат нещо върхи което да съсредоточат енергията си.

Китайски хороскоп- дракон
 
Китайски хороскоп- заек

Елемент: Гора
Посока: Изток
Цвят: Аква
Щастливо число: 4
Сезон: Пролет
Месец: Март
Приятели: Коза и Прасе
Врагове: Петел
Заекът е четвъртият знак от Китайският зодиак. В Китай заекът е смятан за много любвеобилен и голям късметлия. Знакът е благословен с много чудесни и ценени качества. Хората зайци са изисквани, щедри, с топло сърце и ценят хармонията и красотата. Вродената им дипломатичност ги прави идеални за работа в екип. На моменти зайците могат да бъдат унили и дистанцирани. Много са чувствителни към негативно отношение или критични коментари.

Китайски хороскоп- заек
 
Китайски хороскоп- Тигър

Елемент: Гора
Посока: Изток- Север- Изток
Цвят: Лилаво
Щастливо число: 7
Сезон: Пролет
Месец: Февруари
Приятели: Кон и Куче
Врагове: Маймуна
Енергични и вълнъващи са представителите на зодиакалния знак лъв. Сложните тигри ще ви накарат да гадаете. Обичат живота, мили са, щедри и забавни. Тигрите могат да бъдат абсолютно независими, импулсивни, суетни и понякога забележително егоистични.
Отношението на тигрите към живота ги прави вдъхновяващи приятели и фаворити в социалните групи. Те са оживени и следват принципа "никога не се предавай". Обичат да бъдат активни и да пробват нови неща. Рисковете за тигрите не са проблем. Представителите на зодията биха дали всичко, за да задоволят страстната си натура. Тигрите могат да бъдат изненадващо подозрителни и нетърпеливи. Могат да тръгнат в една посока днес, а утре да направят обратен завой и да продължат в съвсем различна посока.

Китайски хороскоп- Тигър
 
Китайски хороскоп- Вол

Елемент: Земя
Посока: Север Северо- изток
Цвят: Горско зелено
Щастливо число: 1
Сезон: Зима
Месец: Януари
Приятели: Петел и Змия
Врагове: Коза
Представителите на зодиакалния знак Вол са спокойни хора, на който може да се разчита. Волът е на второ място в Китайския Зодиак. Ако се нуждаете надежден човек, волът е правилният избор. Представителите на знака са здраво стъпили на земята и са много чувствителни. Освен това имат чисто сърце и са готови винаги да помогнат.

Китайски хороскоп- Вол
 
Китайски хороскоп- Мишка (Плъх)

Елемент: Вода
Посока: Север
Цвят: Синьо
Щастливо число: 11
Сезон: Зима
Месец: Декември
Приятели: Дракон и Маймуна
Врагове: Кон
Китайският знак за мишка е първият от 12 знаци в Китайския Зодиак. Очарователни, дипломатични, здраво работещи и стиснати са представителите на този зодиакален знак. Много често плъховете са преуспели хора.
Забавни и много общителни представителите на зодиакалния знак обичат да се контят и да ходят на партита. Мишките са безкрайно любопитни и обикновено имат подкрепата на голям кръг от приятели.

Китайски хороскоп- Мишка (Плъх)
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 6 of 7

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68