Tyxo.bg counter
Китайски хороскоп
Кон - 2012

За Коня годината на Дракона ще бъде много полезна, тъй като това ще е време за придобиване на мъдрост и знания. Около представителите на този знак ситуациите ще се стичат така, че все нещо да пречи на намеренията им. В битката за преодоляване на трудностите Конят ще помъдрява и ще има възможност да устоява позициите си. Това ще доведе до отлични резултати – от една страна начинанията ще бъдат успешни, а от друга Конят ще разширява знанията си, контактите, ще научава много новости от различни сфери на живота. Промените не трябва да плашат представителите на знака, повечето от новите неща всъщност ще доведат до повишаване на жизнения стандарт.
Още през първите месеци има голяма вероятност на Коня да бъде предложена нова работа със значително по-добро заплащане. И което е по-важно – с голяма перспективност за израстване в кариерата. Трябва да се подходи внимателно, защото вероятността да се направи голяма грешка също е значителна. Не бива да се допуска разпиляване в различни посоки, всички усилия е нужно да са концентрирани към една главна цел.

Кон - 2012 - продължава
 
Змия – 2012

За представителите на зодия Змия 2012 година ще премине значително спокойно, ако те се възползват от своята мъдрост и проницателност. Хората от този знак трябва да вярват на интуицията си и да действат крайно ефективно, без сами да си създават усложнения с различни колебания. Известно е, че Змиите могат да понесат големи натоварвания както физически, така и психични, да намерят сили у себе си, за да се справят с много трудности. Ако обаче вярват на интуицията си, много по-малко ще им се налага да се мобилизират до крайност.
Във финансово отношение годината ще е благоприятна, особено ако представителите на знака следят внимателно събитията в икономическата сфера. Мнозина ще развият успешен бизнес, ще разширят досега съществуващия и ще имат значителни печалби. Важно е да действат, без да обявяват на всеослушание намеренията и действията си.

Змия – 2012 - продължава
 
Дракон – 2012

Представителите на знака Дракон през 2012 - годината на Дракона - ще бъдат твърде натоварени с делови задачи, ще проявяват голяма решителност, целеустременост, находчивост.  За тях ще бъде постоянно състояние на духа да се стремят към успехи и победи, да доказват на всички, че са родени лидери. Същевременно ще бъдат обладани от идеята да помагат на всеки, който упорито се труди за постигане на някаква цел. Без да жалят сили, Драконите ще се включват в различни инициативи, стига да съзрат в тях нещо благородно и смислено. Те не понасят високопарните слова, безсмислените начинания и по никакъв повод няма да бъдат спечелени за подобна кауза. Не се интересуват дали ще засегнат някого с отказа си, щом сами не са убедени в полезността на начинанието.

Дракон – 2012 - продължава
 
Заек (Котка) - 2012

Годината на Дракона ще е успешна за голяма част от представителите на знака, ако те мобилизират силите си и не мързелуват. Спомнете си, че Драконът е готов да подкрепя Заека, да му помага в трудности, но той ненавижда мързеливците. Затова всички, които полагат усилия, печелят неговите симпатии и помощ.
Заекът е сред любимците на Дракона и ще има възможност успешно да реализира своите делови планове, но първо трябва да си даде точна сметка за допуснатите през изминалата година грешки, да ги поправи и да компенсира до известна степен някои загуби. Ако не реагира своевременно, е възможно да влезе в конфликти с бизнес партньорите си. Това важи с особена сила за първата половина на годината.
Известно е, че Заекът не е честолюбив и е готов да направи всичко за близките си хора и за приятелите. През годината той ще помага на всички, ще участва в благотворителни инициативи и няма да търси облаги от тези си дейности. Затова пък късметът ще го съпътства.

Заек (Котка) - 2012 - продължава
 
Тигър - 2012

Годината на Дракона за Тигъра ще бъде много активна, а той трябва да е бдителен и с повишена активност във всяко свое начинание. Не бива да се изпускат благоприятните възможности за подобряване на материалното състояние, за издигане в кариерата, а такива ще има. Важно е представителите на знака да помнят, че в критични ситуации е нужно да са внимателни, да не се поддават на емоциите си, а да мислят логично и трезво. С една дума – само смелост и способност да се поема риск няма да са достатъчни. Тактичност, дори хитрост ще бъдат по-полезни в много ситуации.
Годината ще бъде благоприятна за хората, заемащи ръководни постове. Всички, които са на обществени длъжности, ще имат възможност да се изявят в една много положителна светлина и да спечелят симпатизанти. Големите организаторски способности на Тигъра, уменията му да увлича хората след себе си ще направят голямо впечатление на всеки.

Тигър - 2012 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 2 of 7

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68