Tyxo.bg counter
Китайски хороскоп
Зодия Кон през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на зодия Кон, в годината на Жълтото земно куче трябва да сте търпеливи, за да постигнете целите си. Подобно на умните животни конете бъдете добронамерени, работливи и последователни. За вас е важно да сте активни, да не проявявате безотговорност и мързел. Когато се натъкнете на сериозно препятствие, било то в кариерата или личния живот, не изпадайте в отчаяние, а си дайте време да обмислите нова стратегия и давайте напред.
Имайте предвид, че нещата рядко ще се случват от първия път, но ако не се откажете от целта си, накрая усилията ви ще се увенчаят с успех.

Зодия Кон през 2018 - продължава
 
Зодия Змия през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на зодия Змия, ще се чувствате отлично в годината на Жълтото земно куче. За вас е много важна свободата, а годината е благоприятна да разгърнете напълно волния си характер. Вие сте мъдри, почитате традициите, но и обичате да експериментирате. Така че действайте и опитвайте нови неща. Известно е, че изпипвате всичко в детайли, когато се отнася до работата ви. Сега ще имате шанс да докажете, че сте не само добри изпълнители, а и творци. И понеже  до голяма степен нехаете за началническото мнение, ще експериментирате, носейки отговорност само пред собствената си съвест, а никой не се отнася към делата ви по-критично от самите вас.

Зодия Змия през 2018 - продължава
 
Зодия Дракон през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на зодия Дракон, през 2018 година ще се радвате на добронамереност от страна на Жълтото куче. То ще подпомага вашата амбициозност, но само ако прецени, че полагате достатъчно труд за постигане на целите си. Не забравяйте, че кучето мрази мързеливците. Трябва да сте активни и целеустремени. Не може да се каже, че на работното ви място ще ви бъде лесно, но трудностите трябва да ви амбицират, а не да ви отчайват. Имате достатъчно знания и опит да се справите, стига да не се откажете при най-малките спънки.

Зодия Дракон през 2018 - продължава
 
Зодия Заек през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на зодия Заек (Котка), ще се облагодетелствани през 2018 година. Жълтото земно куче ще ви помогне да постигнете хармония във всичко, а това ще ви радва много, тъй като ще е реализация на стремежите ви. Около вас ще има много позитивно настроени хора, които ще откликват на желанията ви, ще ви помагат в работата и
няма да искат никаква отплата.
На работното си място трябва да контролирате всичко, но но не бъдете маниакални. Някои дребни нарушения не бива да ви извеждат от зоната на комфорт, още повече, че сами ще се стремите към хармония. Компромиси не правете само ако се касае за непочтени сделки и някакви далавери. Това никога не е било по вкуса ви, а сега е просто забранено за вас. Честното куче няма да допусне да се заемете с такива недостойни дела, така че не се и опитвайте.

Зодия Заек през 2018 - продължава
 
Зодия Тигър през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на зодия Тигър, в годината на Жълтото земно куче трябва да поставите себе си на първо място. Това означава да се грижите за здравето и за душевния си комфорт. Известно е, че сте целеустремени в работата си и се стремите винаги да давате най-доброто от себе си, но през тази година това не бива да става за сметка на вашето здраве. Пазете се от преумора, не вършете работата на другите и не поемайте допълнителни задачи. Ако ви се отдаде шанс да напреднете в кариерата, не го пропускайте, но помнете, че израстването в службата не бива да е на всяка цена.

Зодия Тигър през 2018 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 2 of 7

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68