Tyxo.bg counter
Индиански хороскоп
Индиански хороскоп - животни

Дива гъска (22.12 - 19.01) Традиционалисти, противопоставят се на всичко ново. Емоционални и потайни. Склонни се да подражават на модата и това е единственото разточителство от строгите канони, към които се придържат. Много са чувствителни и често непоправимо злопаметни. Техният цвят е белият. Разбират се с Бобъра, Кълвача, Кафявата мечка и Змията.

Видра (20.01 - 18.02) Изключително интелигентни и впечатляващо остроумни. С голямо удоволствие помагат на ближния си. Много добри, със склонност към медитация и мечтателност. Отдават цялата си любов и грижи на децата, с които се свързват дълбоко. Техният цвят е сребърният. Разбират се с Елена, Червения орел и Гарвана.

Пума (19.02-20.03) Те са доста затворени и чувстват необходимост да се занимават с магии и да се обкръжат с мистика. Изпадат често в меланхолия и депресия. Нерешителни и несигурни в себе си. Крият чувствата си от тези, които обичат. Техният цвят е синьозеленият. Разбират се с Дивата патица, Кълвача, Змията и Кафявата мечка.

Индиански хороскоп - животни
 
Индиански хороскоп
Wednesday, 22 September 2010 16:52

В основата на един от индианските хороскопи е принципът, че всеки индивид е под влияние на определени космически фактори. Тяхното влияние зависи от месеца, в който човекът е роден. Луната е господстващ фактор, а всеки знак се управлява от определено животно. Определена билка дава сила и жизненост през съответния месец, помага на човека да оздравява, предпазва го от болести, съдейства за решаване на проблемите му.
Така индианците свързват космос, човек, животински и растителен свят в единна хармония.

22 декември – 19 януари
Луна – на преродената земя
Знак – дива снежна гъска
Билка – бреза

Индиански хороскоп - продължава
 


Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68