Tyxo.bg counter
Египетски хороскоп
Баст (Богиня на радостта)

20 април – 1 май
Баст е богинята на радостта и веселието, която е изобразявана с глава на котка и с лира. Тя покровителства свободолюбиви и мъдри хора, които са и големи авантюристи. На нейното влияние се приписват онези качества на жените, заради които ги определят като „фатални”.
Хората под нейния знак са твърде загадъчни, трудно разгадаеми. Не е лесно да се прозрат техните намерения, тъй като те умеят да се владеят, знаят кога и пред кого какво да говорят. Те не общуват с всеки. Не защото не могат, а защото не искат. Мнозина от тях считат себе си за елит.

Баст (Богиня на радостта) - продължава
 
Ихи (Бог на музиката)

3 април – 19 април
Ихи е изобразяван като дете с лира и е роден под знака на щастието. Той е покровител на музиката. Хората под неговата власт са много интелигентни и талантливи, амбициозни и последователни. Те упорито преследват целите си и обикновено ги постигат. Често са твърде директни, чужди са им задкулисните игри и интригите. Мразят да отлагат нещата във времето и добре знаят поговорката „Желязото се кове, докато е горещо.” Хората под опеката на Ихи са прекалено доверчиви, въпреки че прозират лесно измамата, когато става дума за околните.

Ихи (Бог на музиката) - продължава
 
Изида (Богиня на магията, живота и верността)

20 март – 2 април
Египетското име на богинята е Изет, тя е изобразявана като жена, на чиято глава има стол. Символ е на плодородието, водата, вятъра, женствеността и съпружеската верността.
Хората под нейна закрила са умни и силни, но са твърде емоционални. Те обикновено прибързват, както в работата си, така и във взаимоотношенията си с другите. И тъй като са значително себелюбиви, не обичат критиката, признаването на личните грешки. За тях е по-лесно да се обидят на някого, отколкото да признаят, че са сбъркали. Обаче от друга страна са великодушни, след време забравят обидата си и много успешно се правят, че нищо не е станало.

Изида (Богиня на магията, живота и верността) - продължава
 
Упес (Богиня на пламъка, пазещ боговете)

3 март – 19 март
Според египетския хороскоп Успес е богиня на пламъка, който унищожава враговете на боговете. Тя е изобразявана като жена със змия на главата. Тя символизира дълголетието и олицетворява благоразумието и добротата. Хората под нейна закрила са интелигентни, общителни, изискани в поведението и обноските. Те са справедливи и дружелюбни. Всичко това е така, докато не изпаднат в особените си настроения на мнителност и тогава стават раздразнителни, макар че се опитват да прикрият това. Не обичат да бъдат критикувани, това ги наранява, независимо дали критиката е справедлива.

Упес (Богиня на пламъка, пазещ боговете) - продължава
 
Анубис (Бог на мъртвите)

18 февруари – 2 март
Анубис е бог на мъртвите и е считан за съдия на боговете. Той е изобразяван с глава на чакал или куче.
Хората под покровителството на Анубис се отличават с голяма интелигентност, прецизност и дори педантичност в работата си. В същото време те са големи ценители на изкуството и само близките им знаят, че могат да са много артистични и често крият големи таланти. Могат да са весели, забавни, общителни, но извън работното си място. Като че ли две различни личности са съчетани у един човек – това е усещането, когато някой се докосне до дълбока им душевност.

Анубис (Бог на мъртвите) - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 2 of 5

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68