Tyxo.bg counter
Келтски хороскоп
Бук

22 декември
Хората от зодия Бук са в постоянно развитие. Те се променят коренно през различните етапи от живота си. В по-млади години са много чаровни и предизвикателни, по-късно помъдряват и се отличават със зряло и добре обмислено поведение. Независимо от трупането на житейска мъдрост съхраняват своето младежко излъчване. Добре знаят как да се възползват от възможностите си, за да постигат своето. Буковете са интересни събеседници и много добри слушатели.

Бук - продължава
 
Тис

3 ноември до 11 ноември
Около представителите на зодия Тис витае атмосфера на тайнственост, защото те са много сдържани и изглеждат някак недостижими и дистанцирани. От една страна те са много привлекателни за представителите на противоположния пол, а от друга плашат с голямата си прозорливост. Те не търпят повърхностните взаимоотношения и тъй като много спокойно понасят самотата, често предпочитат раздялата пред една нестойностна връзка.

Тис - продължава
 
Маслина

23 септември
Представителите на зодия Маслина са хора, които по някакъв естествен начин предизвикват у околните симпатии. Те наистина се превръщат в незаменими за хората, които ги познават добре. Дискретни, добронамерени и скромни, Маслините са много интелигентни личности. Те съумяват да разрешат най-трудните проблеми, да разрешат спор, без да наранят някого, макар че не спестяват истината.

Маслина - продължава
 
Липа

13 септември до 22 септември и 11 март до 20 март
Представителите на зодия Липа обичат славата и вниманието. Често те жертват личния си живот в името на кариерата. Обикновено са работохолици, заредени са с много енергия. Смятат се за незаменими и това понякога им носи неприятности в семейството. Ако се научат да уважават труда на другите хора около себе си и да се отнасят по-толерантно към тях, животът им ще е много по-спокоен и радостен.

Липа - продължава
 
Върба

3 септември до 12 септември и 1 март до 10 март
Хората от зодия Върба обикновено са загадка за околните. Те самите харесват това и  обичат да крият силните си чувства. Стремят се да изглеждат уравновесени и дори хладни. Имат силна интуиция, затова могат да предвиждат с точност събитията, да отгатват чуждите  мисли и желания. По характер са гъвкави и лесно адаптивни.

Върба - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 1 of 5

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68